Loading color scheme

Rozmazlete se jedinečnými parfémy z limitované edice

V hlavě Victoire d'Ambre pro ženy najdete kaučukovou pryskyřici a bergamot, v srdci jasmín, frézii a jantar a v těle vanilku, cedrové dřevo a pižmo. Varianta pro pány Place d’Ambre má v hlavě cypřiš, růžové koření a tymián, v srdci růži, jasmín a patchouli a v těle jantar, kadidlo, šafrán a pižmo. Klasický flakón můžete na cesty zaměnit za praktickou cestovní velikost, díky které budete mít svou oblíbenou vůni stále po ruce.

Příběh Rituals se začal psát v roce 2000. Dnes je z Rituals světoznámá značka a v České republice v loňském roce oslavila 10 let působení na trhu. Celá filozofie značky je prostá. Říká, že štěstí se skrývá v maličkostech. Pocitu štěstí tak můžete dosáhnout každý den. Stačí si pomocí kvalitních produktů z přírodních ingrediencí vytvořit malé rituály plné péče a vůně.

Pokud se vám Rituals líbí, navštivte některou z poboček v pražských obchodních centrech a v Brně v OC Olympia a v OC Palác Pardubice. Mezi kamenné obchody se nově zařadila také pobočka v Českých Budějovických v IGY Centru, která má otevřeno každý den.

{phocagallery view=category|categoryid=2320|limitstart=0|limitcount=0}