Loading color scheme

RESERVED představuje kolekci stvořenou pro léto ve městě

RESERVED se v letní kolekci zaměřuje na odstíny bílé a béžové. Kombinace lehké saténově lesklé bundy zdůrazňující pas s kalhotami vyrobenými ze stejného materiálu bude vypadat skvěle v každé situaci. Tento trendy outfit lze ozvláštnit například spárováním s džínovou košilí. V kolekci najdeme také romantické kousky jako je svetr s výstřihem do písmene V připomínající oblaka, sukni do tvaru písmene A nebo lehkou bundu s velkými kapsami či kalhoty s vysokým pasem. Tuto sezónu si RESERVED nehraje s barvami, i když dbá na to, aby vybrané odstíny byly podobné, ale především s texturou materiálů a střihem. S důrazem na materiál je nezbytné zmínit například poloprůhlednou košili v pastelové barvě, jemné děrované svetry či lesklé oblečení z materiálu připomínající kůži s průstřihy, které rafinovaně odhalují tělo. Důležitým prvkem kolekce je také výstřih, a to ten v oblasti zad, zdůrazňující ramena a štíhlý krk.
RESERVED dokazuje, že v módě stojí za to trochu experimentovat. V kolekci najdeme nepřehlédnutelný kousek v podobě obleku posetého flitry, který rozhodně není vyhrazen pro karnevaly nebo silvestrovské večírky, ale je skutečným hitem jara a léta již několik sezón. Díky flitrovým aplikacím oblek krásně odráží sluneční světlo.

Na druhé straně RESERVED podporuje minimalistický přístup, tolik oblíbený u skandinávských žen. Dobře střižené tričko je základem mnoha skvělých looků a ani na jednoduché letní šaty značka nezapomněla. Letošním trendem jsou ty se špagetovými ramínky.

Paleta barev nové kolekce RESERVED se však neomezuje jen na výše zmíněnou bílou a béžovou. V kolekci zaujmou i odstíny levandulové, mátové, láhvově zelené, hnědé a modré. RESERVED představilo i vícebarevný print, kterého si můžeme na několika modelech všimnout. Za bližší pohled toto léto stojí doplňky, zejména sandály s vázáním kolem kotníku a taška do ruky připomínající kufřík.

Značka RESERVED si připravila v hlavní roli s polským modelem Iwanem Zalewski i letní kousky pro muže v podobném barevném schématu. Místo jemně fialové barvy tu najdeme růžovou a tmavě modrou nebo potisky s exotickými rostlinami a vodním motivem. I v pánské kolekci najdeme trendy oblečení na léto ve městě nebo na dovolenou u jezera. Nechybí kousky perfektní pro vyjížďku na lodi jako je pruhovaná mikina s kapucí, kardigan, větrovka, vesta, bílé kraťasy, sportovní obuv (nebo espadrilky) a batoh inspirovaný námořnickou taškou. A když je čas vrátit se do každodenní rutiny skvěle poslouží světle bílý oblek a pohodlné boty s profilovanou podrážkou nebo tmavá košile s ležérní délkou rukávů po lokty a kraťasy v kombinaci s teniskami.