Loading color scheme

Unikátní lázně nejen pro hotelové hosty v Chateau Mcely

Lázně se oficiálně otevřou na jaře příštího roku. Už od poloviny listopadu si však návštěvníci budou moci vychutnat rajské potěšení v prvním terapeutickém apartmánu Perly. Jeho interiérový design se nese v duchu barevnosti světlých perel (bílá, narůžovělá, zlatavá) a tvrdých voděodolných materiálů, jako jsou kámen a keramika. Vše je harmonicky sladěno k úplné dokonalosti díky vkusu a citu pro design, který je vlastní nejen hlavnímu zámeckému designérovi Oto Bláhovi, ale také majitelce zámku Inéz Cusumano.

Lázeňští hosté si v salonu Perly mohou vybrat z nabídky tří balíčků: Jitřenka (snídaně a dvouhodinová jablečná terapie) Červánky (oběd a dvouhodinová růžová terapie) a Večernice (večeře a dvouhodinová levandulová terapie). Jejich obsah je podobný: specialita Chateau Mcely - uvítací bylinný nápoj „Devatero kvítí ze Svatojiřského lesa“, vynikající pohoštění a báječné lázeňské terapie. Liší se časovým rozvržením během dne a účelem terapie. Jitřenka nabízí snídani a svěží a rozjasňující Jablečnou terapii obsahující hodinovou koupel nohou spojenou s jemnou masáží chodidel, zkrášlující peeling jablečnými semínky a třtinovým cukrem, masáž obličeje a dekoltu s olejem z jablečných jadýrek a také pleťovou masku z jablek v doprovodu vůně oleje z citronu a stimulujícího bio moštu proti únavě. Červánky začínají tříchodovým obědem dle výběru á la carte a pokračují okouzlující Růžovou terapií pro krásu (koupel nohou spojená s jemnou masáží chodidel, zkrášlující solno-růžový peeling, masáž šíje a ramen růžovým voskem harmonizující tělo, mysl a duši v doprovodu vůně oleje z růží a šípkového čaje s medem ze Svatojiřského lesa.). Kdo si chce v Chateau Mcely užít krásný večer, může zvolit Večernici. Po tříchodové večeři následuje hloubková relaxační Levandulová terapie. Hodinová koupel nohou a zkrášlující solno-levandulový peeling je doplněna dvacetiminutovou masáží horkým levandulovým bylinným měšcem pro uvolnění napětí a svalů v doprovodu vůně oleje z levandule působící proti bolestem hlavy a migréně a lahodného heřmánkového čaje s medem ze Svatojiřského lesa.

Unikátní lázně nejen pro hotelové hosty v Chateau Mcely. Otevření nových lázní doprovází v Chateau Mcely uvedení kosmetiky Ila, která je distribuována pouze do exkluzivních mezinárodních lázní. Je výjimečná svým původem, přípravou i složením. Dýchá z ní hluboká úcta a respekt k přírodě, stejně jako z Chateau Mcely.

Dominantními ingrediencemi receptur produktů Ila jsou: himalájské solné krystaly, za studena lisovaný olej z plodů Arganu (v Maroku je označován jako strom života) a vzácný esenciální olej z damašské růže Otto rostoucí na úpatích himalájských hor. Obvyklou přísadu kosmetických přípravků – vodu - v maximální možné míře nahrazuje šťáva z blahodárného aloe vera. Vše potřebné je odebíráno přímo od místních farmářů, kteří hospodaří podle tradic svých předků, v symbióze s přírodou. Následně jsou krémy, tělová mléka i oleje, balzámy, pleťové masky či koupelové soli pečlivě připravovány a ručně míchány ve výrobním centru společnosti, v samém srdci poklidného anglického venkova, což ještě umocňuje jejich čistou a pozitivní energii. Ila kosmetika v ideálním poměru a prvotřídní kvalitě mísí starodávnou moudrost a znalosti s moderním bio-vědeckým přístupem.