Loading color scheme

Trendy letošního podzimu v prodejnách obuvi CCC

 

Stačí si jen vybrat barvu – letos podzim volá po sytých barvách, jako jsou purpurová, temně modrá, fuchsiová, tmavě zelená nebo žlutozlatá. Klasickou podzimní šedou nebo černou ale rozhodně nešlápnete vedle.

Povyšujte se nad ostatní
Neradi chodíte v podpatcích, a přesto byste si chtěli o pár centimetrů protáhnout nohy? Platformové lodičky a polobotky jsou ideálním kompromisem mezi plochými balerínkami a elegantními, ale ne tak pohodlnými podpatky. „Tyto boty jsou mnohoúčelové – můžete je kombinovat s jeansy, kostýmky i například širokými kalhotami, vždycky budou působit vhodně a elegantně," popisuje trend zástupce společnosti CCC Roman Puchala.

Ženskost je evergreen
Boty, bez kterých elegantní outfit není nikdy dokonalý, boty, které muže nutí otáčet hlavu, kamkoliv se pohnou - to všechno jsou přívlastky lodiček a důvody, proč nemohou chybět v žádném botníku. Úžasně se hodí nejen ke kostýmkům, ale i trenčkotům nebo barevným punčochám, které dají nohám patřičně vyniknout. Pokud se cítíte v podpatcích jako doma, jsou ideální i do baru, kde zaručeně přitáhnou pohledy (nejen) mužského osazenstva.