Loading color scheme

Nákupní tip: Top výběr nejhřejivějšího udržitelného oblečení z Green butiku

Hřejivé tipy:

Jak se vyhnout nachlazení? Důležitým pomocníkem je kvalitní šála. Kouskem, který se skvěle hodí k saku i kabátu, je elegantní šála z merino vlny v barvě velbloudí srsti. Ta nekouše a zajistí, aby byl váš krk v teple po celý den. Je vhodná pro muže i ženy. Greenbutik.cz ji nabízí i v dalších barvách - béžové, hnědé, lila nebo fialové.

Chcete být v zimě elegantní jako vévodkyně Meghan? Greenbutik.cz nabízí teplý kabát přesně v jejím stylu. Kabát ze směsi bio bavlny a recyklovaného nylonu je naprostou ikonou britské značky Seasalt. Je nepromokavý, neprofoukne a nezradí vás ani při té největší nepřízni počasí.

Hřejivý svetr na zimu je naprostý základ a ten značky Thought z bio bavlny s příměsí vlny bude tím nejvěrnějším společníkem pro celé nadcházející období. Oversize svetr Rettie má elegantní mírně balonové rukávy, hřeje a nekouše.

Klasikou v boji proti chladu je tmavý prošívaný kabát z dílny značky Seasalt, tentokrát ze směsi bio bavlny a recyklovaného polyesteru. Tento stylový univerzální kabát je skvělou volbou pro velké zmrzlíky.

MNOHO KRÁSNÝCH DÁMSKÝCH SVETRŮ NALEZNETE ZA SUPER CENY V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>