Loading color scheme

Tiami – Můj první diamant

Ve slavné písni Marilyn Monroe se zpívá: "Diamonds are a girl's best freind," a něco na tom opravdu bude. Když si totiž žena na sebe vezme šperk s diamantem, kouzlo netkví jen v tom šperku, který ji zdobí. I samotná žena začne vyzařovat energii sebevědomí, uvědomění vlastní hodnoty, jedinečnosti a krásy.

Společnost Tiami to dobře ví a chce v ženách tento pocit cíleně pěstovat. Proto vytvořila linii produktů s názvem "Můj první diamant". Šperky z této kolekce jsou cenově dostupné a měly by sloužit jako taková pomyslná brána do světa diamantů. Není nutné čekat, až budeme mít promoci, narodí se nám potomek nebo budeme slavit kulatiny. Krásný šperk si můžeme nadělit i my samy a dopřát si tak potěšení z diamantu, který je nejodolnějším nerostem, má jedinečnou brilanci a budeme s ním doslova zářit. Další výhodou diamantového šperku z Tiami je právě původ těchto diamantů. Lab-grown diamanty, které jsou po fyzikální, chemické i optické stránce nerozeznatelné od těch těžených, jsou cenově dostupnější a jejich výroba je pro přírodu šetrnější. V neposlední řadě se nemusíme jejich původu bát ani z etického hlediska, protože těžení diamantů může být někdy spjato s porušováním lidských práv.

Milé ženy, i když zrovna vedle sebe nemáte nikoho, kdo by vám diamantový šperk pořídil, nebojte se darovat šperk sama sobě. Každá z nás si ho zaslouží a když se budeme umět samy ocenit, uvědomíme si hodnotu sebe sama, bude k nám tak přistupovat i naše okolí.

Společnost TIAMI založila teprve nedávno Gabriela Dědičová, která ale pracuje v oboru diamantů více než 10 let. Po narození syna přehodnotila svůj pohled na svět a začalo jí více záležet na tom, v jakém prostředí bude vyrůstat generace současných dětí. Při hledání alternativ, jak zůstat u práce, která ji naplňuje, ale zároveň aby neměla negativní dopad na životní prostředí, objevila informace právě o laboratorních diamantech. Jejich historie sahá překvapivě až do roku 1954. Po detailnějším prostudování tohoto směru se rozhodla, že svoje podnikání změní a přejde z těžených diamantů na ty laboratorní. Lab-grown diamanty mají třpyt a brilanci stejnou jako přírodní kameny. Jsou identické nejen po optické stránce, ale i po stránce chemické a strukturální a mohou se pyšnit nejvyšší kvalitou 2a, kterou má pouze 1% přírodních diamantů. Díky těmto aspektům se stávají velice populární i mezi slavnými lidmi. Oblíbila si je například Meghan Markle, Lady Gaga nebo Beyoncé a do jejich výzkumu investuje peníze i Leonardo Di Caprio. Společnost TIAMI spolupracuje s českými uměleckými designéry šperků a v její nabídce jsou náušnice, přívěsky, náramky, ale samozřejmě také zásnubní a snubní prsteny.

MNOHO KRÁSNÝCH DIAMANTOVÝCH ŠPERKŮ NALEZNETE ZA SKVĚLÉ CENY U NAŠEHO PARTNERA >>