Loading color scheme

Podzimní modely sneakers z obchodu Queens přináší svěží trendy do našich ulic

adidas ZX Flux - Nový model tenisek od adidas. Silueta a technologie Torsion pochází původně z běžeckého retro modelu adidas ZX 8000. Tahle novinka z letošního roku je oproti původní verzi odlehčená a díky materiálu na svršku vychází tento model ve spoustě barevných kombinacích včetně různých printů. Z aktuální kolekce stojí za zmínku například růžová a leopardí verze.

adidas Tech Super - Další retro runningová klasika od adidasu, která teď vychází ve spoustě barevných kombinací. Queens nabízí několik variant tohoto modelu.

New Balance 996 - Klasika od New Balance, která v minulých sezónách zaznamenala módní boom po celém světě. Kromě jedinečného unisex stylu se tyto boty mohou pyšnit i výjimečně pohodlným nošením, díky použitým materiálům a technologiím.

Nike WMNS Air Max Lunar1 - Nová verze klasických tenisek Nike Air Max 1. Místo známé siluety Air Max 1 dostaly tyhle tenisky midsole s technologií Lunarlon a díky tomu jsou ještě o něco lehčí a pohodlnější!

Nike WMNS Air Max Thea - Spojení siluet tenisek Nike Air Max 1 a Nike Air Max 90, mezi dívkami a ženami hodně populární díky super pohodlnosti a příznivější ceně, než u modelů AM1 a AM90.

Nike WMNS Dunk Sky High - Už zajetý model tenisek Nike se skrytou platformou, o který je stále velký zájem. Díky tomu Nike chystá zařazení tohoto modelu i do další kolekce. Jeho výhodou je bezesporu to, že opticky prodlouží nohy a zároveň poskytuje veškerý komfort Nike Dunk tenisek.

{phocagallery view=category|categoryid=1633|limitstart=0|limitcount=0}