Loading color scheme

TIPY PRO MODERNÍ ŽENU

Celé ovládání spočívá v „poťukání" do prostoru senzoru, kde pomocí pěti různě rozsvícených LED kontrolek rozeznáte stav zařízení. Fitbit Flex se automaticky synchronizuje s vaším Apple zařízením a vybranými smartphony s operačním systémem Android až do vzdálenosti 6 metrů. Spojení přes Bluetooth umožňuje neustálý přístup k vašim statistikám, aniž by to mělo výrazný vliv na výdrž baterie telefonu, která dosahuje až 7 dní. Sporttester zakoupíte v několika barevných provedeních na Alza.cz.

DOKONALÝ MONITOROVACÍ NÁRAMEK

Sníte o změně, která zlepší váš životní styl? Přeměňte sen v realitu ještě dnes a monitorujte veškeré vaše aktivity. Ideálním pomocníkem vám bude sporttester Jawbone 24UP. Jedná se o fitness monitorovací náramek, se kterým budete mít skvělý přehled o svém spánku, pohybu i o tom, co jíte a kolik toho vypijete. Zvýší motivaci k pohybu a váš životní styl nabere správný směr. Zařízení měří ušlou vzdálenost, počet spálených kalorií, nejdelší časovou aktivitu i odpočinek. V noci se pak zaměří na podrobné statistiky o vašem spánku. Sporttester je dostupný v různých barevných variantách a velikostech S/M/L. Baterie vydrží až sedm dní.

Všechna zaznamenaná data náramek pohodlně synchronizuje pomocí Bluetooth s aplikací ve vašem iPhonu nebo zařízení s operačním systémem Android. Můžete si v ní aktivovat chytré buzení a vstávat tak mnohem svěžejší. Příjemné vibrace vás probudí ve chvíli, kdy je spánek nejméně hluboký. Samotná aplikace je přehledná a intuitivní. Navíc prostřednictvím náramků můžete své úspěchy sdílet s přáteli a vzájemně se motivovat k vysněným cílům.

{phocagallery view=category|categoryid=1553|limitstart=0|limitcount=0}