Loading color scheme

Nadčasové anglické kovové postele Original Bedstead

KENDAL_m RANNOCH_m Pohodlná a krásná lůžka nejen utváří interiér ložnice, ale rozhodují i o kvalitě spánku. Výběr vhodné postele se proto nevyplácí podceňovat. Ať již hledáte nepomíjivou tradiční krásu nebo moderní vzhled, obchod Bed & Bedroom je pro vás tou správnou volbou.

Najdete zde jedinečné anglické kovové postele Original Bedstead. Jejich předností je snadná údržba a dlouhá životnost, a protože jsou z kovu, jsou vhodné i pro alergiky.

Rolls-Royce mezi kovovými postelemi představuje kolekce z mosazi, která zosobňuje styl, eleganci a nejvyšší vyváženost formy. Viktoriánská epocha přivedla k dokonalosti jejich výtvarné řešení a výrobní postup. Využívala nejčistší mosaz a vytvořila nadčasovou klasiku, která je perfektním spojením vzhledu a funkčnosti. Všechna mosazná lůžka jsou vyráběna ručně, postupy zdokonalenými v průběhu let, s použitím unikátního patinování, které umocňuje jejich originalitu.

V nabídce Bed & Bedroom je cenově rozmanitá škála typů postelí od jednoduše elegantních až po vskutku královská lůžka splňující ty nejvyšší estetické požadavky. Můžete si přát lůžko s tradičně klasickými liniemi (Waterford – 76.200 Kč) či dát přednost jednodušším liniím (Kendall 50.400 Kč a Blyth 55.300 Kč) nebo si zvolit postel ve zdobnějším a odvážnějším stylu (Rannoch 109.000 Kč či Braemore 83.000 Kč).