Loading color scheme

Georganics zubní péče s aktivním uhlím: Úsměv bělí, obnovuje zdravou rovnováhu pH v ústech a zuby mineralizuje!

stn-voda-v-tabletch-Georganics-269-K Georganics představuje jedinečnou přírodní péči o zuby a dutinu ústní s maximálním využitím místních zdrojů. Všechny produkty jsou navíc balené v recyklovatelných skleněných nádobách s hliníkovým šroubovacím víčkem a kompostovatelné krabičce s rostlinným inkoustem, čímž minimalizují dopad na životní prostředí.

Společnost Georganics používá čisté, přírodní a organické ingredience pro své produkty. Kde je to možné, jsou všechny Georganics přísady etické a ekologické. Produkty jsou ručně vyráběné podle vlastních receptur v malých dávkách z přírodních surovin. Obaly jsou speciálně navrženy tak, aby nevytvářely žádný odpad, aby nedocházelo ke hromadění skládek.

Georganics přírodní pasta s příchutí aktivního uhlí
Georganics Natural Toothpaste aktivní uhlí je 100% přírodní zubní pasta smíchána s aktivním uhlím a ochucena organickým pepermintovým olejem. Studie prokázaly, že pepermintový olej je mimořádně účinný při ničení anaerobních bakterií, přičemž tyto bakterie mohou způsobit onemocnění dásní. Díky obsahu aktivního uhlí pomáhá lépe zuby vyčistit a navíc má přírodní bělící účinky šetrné k vašim zubům. Tato přírodní pasta neobsahuje fluoridy a SLS a je proto ideální náhradou za běžné zubní pasty.

Georganics zubní pasty byly vyvinuty speciálně pro přirozené čištění a remineralizaci zubů. Zubní pasty s vysokým obsahem klíčových minerálů, jako je vápník, draslík, hořčík a organický oxid křemičitý, byl vytvořen s použitím pouze těch nejkvalitnějších surovin, z nichž všechny jsou certifikovány na organické a potravinářské účely. Protože jsou všechny 100% přírodní, tak v nich nenajdete syntetické chemikálie, které se používají v komerčních produktech. Stejně jako většina zubních past jsou přírodní zubní pasty Georganics navrženy pro každodenní použití. Přírodní zubní pasta Georganics bez obsahu fluoridů je ekologickou alternativou komerčních zubních past. 

Georganics ústní voda v tabletách s příchutí aktivního uhlí
Georganics Mouthwash Tablets aktivní uhlí a mátovým olejem je 100% přírodní ústní voda v tabletách. Tyto tablety na přípravu ústní vody jsou vyrobeny ze zcela přírodních ingrediencí, pomáhají obnovit zdravou rovnováhu pH v ústech. Aktivní uhlí udržuje vaše ústa zdravá a příjemná, mátová příchuť dokonale osvěží dech. Jsou bez jakýchkoli syntetických a škodlivých složek, bez obsahu fluoridů, glyceridů a SLS. Georganics ekologicky šetrné tablety jsou ideální pro každodenní použití a díky praktickému balení ve formě tabletek jsou ideální pro cestování k moři nebo na čundr v přírodě.

Georganics Mouthwash Tablets vhodíte do sklenky vody a po rozpuštění jednoduše obsah sklenice vykloktáte, abyste získali zdravá ústa a svěží dech. V Georganics používají přírodní příchutě, jako je máta peprná a tymián, bez alkoholu nebo jiných škodlivých složek, které jsou obsaženy v komerčních alternativách.

Georganics přírodní zubní nit s příchutí aktivního uhlí
Georganics Natural Floss aktivní uhlí je přírodní zubní nit. Nit je skvělým pomocníkem pro každého, kdo chce mít dokonale vyčištěné zuby bez sebemenších nečistot a samotná zubní pasta a kartáček mu nestačí nebo potřebuje vyčistit nečistoty v mezizubním prostoru, kam se zubní kartáček již nedostane. Tato přírodní nit je vyrobena ze směsi uhelného vlákna a polyesterové příze, potažené Candelilla voskem a je napuštěná organickým pepermintovým olejem.