Loading color scheme

Zapomeňte na podzimní shon. Vyměňte ho za rodinnou zábavu na horách!

Doln-Moravaanimace-Babuci-1 Sotva začala škola, začne se obvykle ozývat stres způsobený každodenní rutinou, k němuž se brzy přidá starost o shánění vánočních dárků. Vymaňte se z tohoto kolotoče a užijte si tentokrát podzim jinak - v klidu, uprostřed krásné přírody, při relaxacích, dobrém jídle a rodinné zábavě. A protože Wellness hotel Vista není obyčejný rodinný hotel, můžete se spolehnout, že se domů vrátíte uvolnění a plní síly do dalších povinností.

Hotel Vista ověnčený čtyřmi hvězdičkami leží uprostřed podmanivé přírody Králického Sněžníku. Po horské krajině, po níž se před mnoha tisíci lety proháněla stáda mamutů, se dnes můžete projít i vy. Zastavte se třeba na dechberoucí Stezce v oblacích. S sebou na výlet si můžete z hotelu vzít piknikový koš a můžete se nechat okouzlit barevným podzimním listím. Všechny letní atrakce Dolní Moravy, jako jsou například dětské zážitkové parky v čele s Obřím mamutem či nejdelší horská dráha v Česku, jsou za příznivého počasí otevřené návštěvníkům i v průběhu podzimu.

Když vás přestanou hřát paprsky horského slunce, užijte si energii z jiného zdroje. Nechte se hýčkat v hotelovém wellness. K dispozici jsou mimo jiné hřejivé procedury, které si užijete společně s dětmi. Ale svou chvíli naprostého klidu si můžete dopřát třeba na některém z masážních rituálů. Pro vaše děti jsou navíc připravené speciální saunové ceremoniály, které je budou bavit a prospějí jejich zdraví.

Wellness hotel Vista se navíc pyšní propracovaným animačním programem, který zaujme malé i odrostlejší návštěvníky. Na děti čeká pohyb, pohádky, tvorba, hraní, turnaje či dobrodružné stezky kolem hotelu. Dospělí však ocení ještě jedno lákadlo: skvělé jídlo v hotelové restauraci, které můžete ochutnat například ve vyváženém degustačním menu. Párování s lahodnými víny je už jen třešnička na dortu. Připravte se na podzim plný skvělých zážitků!