Loading color scheme

Vydejte se s dětmi za zimním dobrodružstvím na Dolní Moravě

Dolni-Moravarodina Užijte si zimní radovánky ve wellness hotelu Vista v horském resortu Dolní Morava a nechte své děti zapojit se do speciálních animačních programů, kterými provází strážce regionu Stamichman. Hravé, tvořivé a edukativní programy zabaví děti po celý den. Malí objevitelé si zahrají na archeology, divadelní herce, řemeslníky, budou poslouchat bzukot spících včeliček, zasáňkují si, společně si zazpívají, vyrobí si vlastní amulety, anebo se zapojí do různých pokusů. A vy můžete mezi tím nabírat síly na wellness procedurách či saunových rituálech.

Venkovní i vnitřní programy navazují na úspěšné letní animace, které nadchly jak děti, tak rodiče. Jejich zimní verzí s názvem Stamichman v příběhu času provází strážný duch Dolní Moravy. Děti se kromě skřítka potkají s dalšími starými kamarády - s Mamutíkem, s vílou Mateřídouškou a s dalšími pohádkovými postavami. Každý den se nese v jinému tématu - S Mamutíkem na horách, Za Stamíkem do pravěku, Den s velkým náčelníkem Manem a další. Od pondělí do neděle navíc den začíná rozcvičkou s Mamutem, pokračuje animacemi na snídaních a večeřích a končí čtením do ouška s vílou Mateřídouškou. Malí návštěvníci si tak odvezou domů nové zážitky, schopnosti a vědomosti.

Animace jsou určené pro malé návštěvníky, ale i pro teenagery, pro něž jsou připraveny speciální programy. Nenáročné aktivity zapojí každého a dají tak příležitost rodičům si bez starosti oddechnout a zregenerovat se na masáži, při koupeli, na kosmetice nebo ve fitness. Také wellness můžete absolvovat spolu s dětmi. Kromě legrace v dětském brouzdališti nebo při učení plavání si společně můžete vyzkoušet rodinné saunování nebo čokoládovou masáž či například bublinkovou lázeň.

Dostatečně prohřátí a nabití energií se pak všichni můžete vyřádit na sjezdovkách v resortu Dolní Morava.
Zejména rodiny s dětmi nadchne nová kilometrová sjezdovka s výhledy na Králický Sněžník a nová panoramatická restaurace Skalka u Stezky v oblacích. Zimní pohodu a zábavu doplní bobová či sáňkářská dráha, zábavná lyžařská trať Funline, jízda v rolbě nebo lyžařská školička.

Vyberte si svůj zimní pobyt ve wellness hotelu Vista a objevujte sněhové zážitky v horském resortu Dolní Morava!