Loading color scheme

5 důvodů, proč se na podzim vydat s rodinou na Dolní Moravu

Dolni-MoravaMamutikuv-vodni-park Proč čekat na zážitky a kvalitně strávený čas s rodinou až na zimní lyžování? Užijte si společný výlet v tom nejlepším ročním období - na podzim! Příjemné teploty, příroda halící se do barev, procházky provázené šustěním suchého listí, dýňová polévka a oblíbený teplý svetr, to jsou jen některé z požitků, které si můžeme užívat s nadcházejícím koncem roku. Nechte se rozmazlovat v horském resortu Dolní Morava a dopřejte si podzimní výlet, na který budete dlouho vzpomínat! Je tisíc důvodů, proč vyrazit právě sem. Vybrali jsme však jen pět opravdu zásadních:

1. Originální animační programy
Zapomeňte na turnaj v šipkách a závody ve skákání v pytlích. Místo toho dopřejte vašim dětem setkání s vílou Mateřídouškou v její bylinkové zahrádce, kde se promění v bylinkáře a zahradníky a na závěr ochutnají vynikající mateřídouškové máslo. Nechte je obléknout se do včelařských kombinéz a prohlédnout si včelí úly u chaloupky včelky Andělky, dopřejte jim hru na parfuméry a nechte je, ať vám namíchají originální vůni ze stoprocentně přírodních éterických olejů. Anebo jim popřejte sladkou zábavu při výrobě domácích čokoládových pralinek. Na děti čekají také kreativní dílničky, rozcvičky a zábavný pohyb, pohádky do ouška či lakování nehtů pro princezny. A myslí se i na teenagery. Pro ně jsou k dispozici programy s jógou, graffiti, florbalem, vodním pólem nebo například malováním na textil.

2. Wellness pro celou rodinu
Společně s dětmi můžete také objevovat radosti a péči wellness světa. Začněte společnou mateřídouškovou koupelí nebo čokoládovým masážním pokušením, dopřejte jim dětský bublinkový sen, aroma masáž nebo kosmetiku a manikúru pro teenagery. Sami se uvolněte při antistresových masážích, očistných a vyživujících rituálech, koupelích v růžích nebo bylinkách, nechte své tělo ošetřit peelingem, potěšte tělo finskou masáží s přírodními éterickými oleji nebo parní lázní a udělejte si konečně čas na důkladnou manikúru a pedikúru...

3. Hory aktivit, které zabaví každého
Až si do sytosti odpočinete, vydejte se na Stezku v oblacích. Připravte se ale na to, že vám výhled na horské hřebeny sebere dech. Projděte se zvlněnou krajinou s pradávnou historií pěšky nebo si ji projeďte na kole či koloběžce. Připravte děti na den nabitý zážitky v dětských zábavních parcích, které jsou otevřeny až do konce října. Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park nebo Pískový svět nabízí hodiny dobrodružství, legrace a nenásilného učení. Projeďte se na bobové dráze anebo vyzkoušejte svou odvahu v Adrenalin parku. Vyzkoušejte si skok do BagJumpu nebo jízdu šlapacími kárami. Programu je tu na celý rok!

4. Každou chvíli něco nového
Možná jste na Dolní Moravě už byli. To však není důvod, proč se sem nevydat znovu. Každý rok tu totiž narazíte na nějakou zajímavou novinku. Koncem června byl slavnostně pokřtěn obří strážce zdejší krajiny. Majestátní mamut měří 13 metrů, je dlouhý 31 metrů a chobot, v němž se ukrývá tobogán, má celých 24 metrů. Tato největší mamutí atrakce na světě skrývá dvě patra zábavy pro děti. Od konce srpna pak můžete objevovat další novinku tohoto léta - Stamichmanovu štolu. Pomocí aplikace ve vašem chytrém telefonu (nebo v tabletu, který si můžete na místě zapůjčit) budete s dětmi hledat poklad horského ducha Stamichmana, vládce Králického Sněžníku. Při hledání drahokamů a kouzelného kamene Stamichštejnu se dozvíte něco víc o historii místní štoly.

5. Hotel pro rodiny
Nemusíte mít strach, že přijedete s dětmi do prostředí, které na ně není připravené. Kromě opravdu bohatého programu na vás v krásném čtyřhvězdičkovém hotelu Vista čeká personál připravený na vaše potřeby a požadavky. Od detailů jako jsou stoličky pod umyvadlo, dětská knihovnička, hlídání či chůvičky k zapůjčení až po speciální pobytové balíčky se zvýhodněnými akčními programy – resort Dolní Morava se prostě postará o skvělou rodinnou dovolenou od začátku až do konce. Mimo těchto drobností vás také čekají zajímavé a napínavé příběhy čarokrásného místa, které si můžete nechat vyprávět skrze spoustu činností, a také okouzlující historie sahající až do pravěku.

Dolní Morava zkrátka nabízí plno možností pro každého, kdo si chce dopřát zážitky a radost z aktivit a pobytu v přírodě.