Loading color scheme

Resort Dolní Morava nabízí jedinečné zimní zážitky. Užijte si první stopu, jízdu rolbou i adrenalin na speciálních tratích.

{phocagallery view=category|categoryid=2338|imageid=7891|float=left}Už 16. prosince velkolepé otevření sezóny s názvem Grand Opening zahájí zimní radovánky na sedmi sjezdovkách o délce téměř deset kilometrů. Špatného počasí se bát nemusíte. Díky nejmodernějšímu systému zasněžování se sněhu dočkáte za všech okolností. A pokud si chcete dopřát opravdu jedinečný lyžařský zážitek, vychutnejte si první stopu. Pro ty nedočkavé se ale již tento víkend otevřou první dvě sjezdovky! Od soboty 9. prosince si můžete užít oblíbenou sjezdovku Slamník a Sněžník B. Další dny lyžování rozhodně nekončí. Sjezdovky se pro vás chystají a 16. prosince všechno vypukne naplno! Ceny skipasů jsou až do Grand Openingu mimosezónní.

Každá z tratí bude upravována novými moderními rolbami, aby si každý návštěvník užil maximální komfort a bezpečí. Pouze patnáct lyžařů bude moci pravidelně využít privilegium první stopy. O půl osmé ráno, ještě před tím, než se otevřou sjezdovky pro veřejnost, si dopřejte nerušenou jízdu na čerstvě upravené trati. Rezervovat si tento jedinečný zážitek můžete do odpoledne předchozího dne. A aby byl doopravdy nezapomenutelný, zkombinujte jej s brunchem na chatě Slaměnka.

A to zdaleka není jediný exkluzivní zážitek na Dolní Moravě! Poznejte z kabiny řidiče práci nejmodernější rolby na trhu. Rezervujte si hodinovou jízdu a nechte se unést silou jedenáctitunového stroje. Tento originální zážitek ocení malí i velcí milovníci techniky. Avšak i ti nejmenší se na Dolní Moravě nudit nebudou. Děti od 0 do 4 let se mohou naučit úplné lyžařské a snowboardové základy pod dohledem zkušených instruktorů v Baby ski parku. Vstupné do tohoto speciálního parku je zdarma. Starší děti se vyřádí v Dětském ski parku Amálka. Svým potomkům můžete dopřát individuální i skupinové lekce, ať už si vyberou lyže, nebo snowboard.

Lyžařům bažícím po adrenalinu je určená Crossová trať, Snowpark se skoky a překážkami různých úrovní nebo speciální trať s klopenkami a zatáčkami zakončenými myší dírou Funline. Cena skipasů zůstává stejná jako v loňském roce. Moderní horský resort Dolní Morava je také protkaný běžkařskými trasami. Legraci si užijete na adrenalinové Bobové dráze nebo při večerním sáňkování. Dech vám dozajista sebere výhled ze Stezky v oblacích. Nově se rozrostl počet parkovacích míst, na sezónu je návštěvníkům zdarma k dispozici skibus a veškeré vybavení na sjezdovky si v resortu můžete půjčit nebo nechat servisovat.

A pokud vás přemůžou zážitky, stačí se posunout jen o malý kousek dál do Wellness hotelu Vista, kde se můžete nechat rozmazlovat v sauně, na masážích, spa procedurách, kosmetice, ve fitness či na skvělém jídle. Zabaví se zde i vaše děti - ať už to bude v jedné z heren, na animačním programu nebo při hlídání v Dětském světě.

{phocagallery view=category|categoryid=2338|limitstart=0|limitcount=0}