Loading color scheme

Jeseníky jsou ideální destinací pro sport i lenošení

{phocagallery view=category|categoryid=1716|imageid=5586|float=left}Začněte svůj rok 2015 pohodově. Co byste řekli pár dnům odpočinku se svými blízkými? Ideální destinací by letos mohlo být okolí Králického Sněžníku. V relax & sport resortu Dolní Morava si volno náležitě užijí děti, dospělí, aktivní sportovci i milovníci pasivního odpočinku. Lenošivé typy uvítají letošní novinky ve Wellness světě hotelu Vista. Oproti loňsku přibylo dětské brouzdaliště se skluzavkou a nové dětské procedury. Nově si tak vaši malí dovolenkáři mohou zajít na čokoládovou masáž nebo pedikúru a manikúru. A vy se k nim samozřejmě můžete připojit.

„Dospěláky“ čeká třeba ajurvédská masáž Abhyanga nebo luxusní pedikúra SpaRitual. V zimě pak určitě podlehnete novým saunovým rituálům nebo blahodárnému saunování při úplňku. Svou pleť můžete v sauně navíc rozmazlit různými maskami a peelingy. A pokud si odpočinek dopřáváte až jako zaslouženou odměnu po tvrdé dřině, můžete si vyzkoušet nějaký z tanečních workshopů. Masáže, saunu a bazén s prodlouženou otevírací dobou určitě oceníte i po celém dni na svahu.

Hodně legrace si užijete na sjezdové trati Malý Slon Snow Trail, kterou čtenáři iDNES.cz a MF DNES zvolili jako nejlepší sjezdovku Moravy a Slezska. Na trati vás čeká všechno, jen ne nuda. Potkáte terénní vlny, klopené zatáčky s tunelem. Zkrátka si projedete malou skicrossovou trať! Perfektní je i pro děti. A pokud jste opravdu aktivní lyžaři, určitě oceníte projekt Czech Skipass. To je společný celosezónní skipass pro 19 velkých areálů v České republice. K dispozici tak máte celkem 154 km sjezdových tratí, 26 lanovek a 118 vleků, aniž byste každé ráno museli stát frontu na permanentku u pokladen.

{phocagallery view=category|categoryid=1716|limitstart=0|limitcount=0}