Loading color scheme

Naplánujte si letní dovolenou výhodně a přesně podle svého gusta

{phocagallery view=category|categoryid=1575|imageid=4858|float=left}Těšíte se na léto? Naplánujte si dovolenou plnou zážitků a relaxace. Pro skvělé služby, wellness, gastronomii a volnočasové aktivity nemusíte jezdit za hranice. Wellness hotel Vista je součástí nově modernizovaného relax & sport resortu Dolní Morava a společně nabízí příjemné ubytování a aktivity pro celou rodinu. Z hotelu můžete vyrazit na výlety do krásného okolí Králického Sněžníku. Půjčte si kola, elektrokola nebo si naplánujte výšlap. Vyražte do lanového parku, na bobovou dráhu nebo si zahrajte Disk golf. Nebo vyzkoušejte letošní horkou novinku single trails. Jedná se o jednosměrné stezky pro odvážlivce na horských kolech.

Pokud plánujete dovolenou s dětmi, těšit se můžete už nyní. Pomozte jim s výrobou odpočítávacího kalendáře, protože letošní prázdniny budou stát za to! Jsou pro ně připravené speciální stezky, při kterých je doprovází skřítci z programu Pohádkové Česko, skákací hrad, trampolíny a kolotoč ve FUN parku, dětská Cha-Cha herna, dobrodružná věž a kvalitní animační programy. Ty jsou zábavné, často naučné nebo odpočinkové. Letošní novinkou je hřiště Mamutíkův vodní park. Tam si děti vyhrají s různými vodopády a jezírky. V resortu Dolní Morava si zkrátka každý přijde na své. Užít si můžete aktivní dovolenou plnou adrenalinu, stejně jako odpočinek s bohatým wellness programem a gastronomickými zážitky. V případě, že jedete s dětmi a potřebujete na chvíli „vypnout“, neváhejte a využijte služeb zkušených animátorů, kteří vám děti pohlídají. Je to i vaše dovolená. Děti se mohou spolu s animátory a dalšími dětmi účastnit animačních programů, cvičit, tančit, soutěžit, hledat poklad nebo vyrábět různé drobnosti, kterými se vám později pochlubí. Je léto daleko? Pak využijte některých z tématických víkendů už nyní. Jsou vhodné i pro jednotlivce a zaměřené na péči a odpočinek.

Někdy aktivní, jindy pasivní. Vyberte si, který balíček se hodí právě pro vás. Může to být víkend štíhlé linie, který vás nastartuje ke zdravému životnímu stylu, rekondiční víkend pro kardiaky, víkend plný jógy a zdravé stravy nebo třeba rozmazlovací víkend pro ženy. Takový balíček můžete darovat sami sobě nebo někomu blízkému, kdo si podobnou péči zaslouží. Balíčky vždy obsahují ubytování, různé formy stravování, vstupy do wellness apod. V květnu a červnu je k dispozici jedinečná nabídka 1 + 1 noc zdarma, neváhejte a využijte ji.

Další slevy a výhodné nabídky na vás čekají při využití tzv. Resort Card. Tu si zaregistrujete online na stránkách www.dolnimorava.cz. Kartu můžete využít v létě i v zimě, nabízí slevy na různé aktivity, anebo třeba bowling zdarma v týdnu vašich narozenin. Ať už máte požadavky na letní dovolenou jakékoliv, navštivte stránky www.dolnimorava.cz nebo www.hotel-dolnimorava.cz a vyberte si z bohaté nabídky služeb.

{phocagallery view=category|categoryid=1575|limitstart=0|limitcount=0}