Loading color scheme

Dovolená s dětmi v luxusním hotelu s ubytováním a animačním programem pro děti zdarma

{phocagallery view=category|categoryid=1182|imageid=3486|float=left}Wellnes hotel Vista si pro vás připravil výhodnou letní nabídku. Plánujete-li vyrazit s dětmi na dovolenou po České republice, neváhejte a navštivte okolí Králického Sněžníku v Jeseníkách, kde se hotel Vista nachází. Pokud v hotelu strávíte tři a více nocí a dny příjezdu budou neděle – čtvrtek, mají vaše děti do 15 let ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu zdarma, včetně stravy. Kromě krásné přírody, luxusního wellness programu a bohatého venkovního vyžití, můžete s dětmi využít nabídku animačních programů. Ty nabízí svým hostům hotel každý červnový víkend a v červenci a srpnu dokonce každý den.

Pro ubytované jsou zcela zdarma v termínu trvání akce – tj. od 23. 6. do 5. 9. 2013. Animační programy jsou sestaveny jak pro děti, tak pro dospělé.

Každé ráno svého pobytu v resortu Dolní Morava můžete začít rozcvičkou. Poté následuje program v dětském koutku. Vy můžete čas, kdy se o vaše děti starají zkušení animátoři, využít k odpočinku, procházce nebo třeba hraní tenisu. Po obědě následuje animační program pro děti i s rodiči. Každý den se program obměňuje a tak se vy ani vaše ratolesti nebudete mít šanci nudit. Jeden den se spolu s animátory vydáte po stopách pokladu nebo si projdete zábavnou pohádkovou stezku, kterou děti obzvlášť milují. Další den si můžete užít pravé tábornické odpoledne, které vás vrátí do dětských let. Připravena bude i spousta her či návštěva dětského fun parku, jehož součástí je i velice oblíbený skákací hrad se skluzavkou, trampolínové pole nebo třeba lezecká stěna.

Pokud nemají vaše děti večerku hned po Večerníčku, animační program pro ně pokračuje až do osmi hodin. Mohou se zklidnit u skládání origami, hraní společenských her nebo u sledování pohádky. Pro ty, které potřebují ještě více unavit, bude nachystaný turnaj v ping pongu, tajuplná stezka a v sobotu večer dokonce dětská diskotéka. Jedete-li na dovolenou pouze v páru nebo třeba s přáteli, nezoufejte, animační program je vhodný i pro vás. Večer si můžete zahrát společenské hry nebo se zúčastnit turnaje v bowlingu, billiardu, stolním fotbálku nebo ping pongu.

Potřebujete-li takzvaně „vypnout", můžete k tomu využít wellness služeb hotelu a krásné přírody Jeseníků. O vaše děti se zatím postarají animátoři hotelu Vista a vy tak můžete podniknout aktivity, na které mohou být vaše ratolesti příliš malé. Mezi takové může patřit půjčení elektrických kol, segwayů, turistika nebo výlet do Pivovarského muzea HOLBA či do Termálních lázní Velké Losiny.

Celý rozpis animačních programů, informace o luxusním ubytování a tipy na nezapomenutelné výlety do okolí najdete na adresách www.hotel-dolnimorava.cz, www.dolnimorava.cz.

{phocagallery view=category|categoryid=1182|limitstart=0|limitcount=0}