Loading color scheme

Víkend plný zdraví a krásy v Aquapalace Praha

{phocagallery view=category|categoryid=1327|imageid=4088|float=left}O víkendu 9. a 10. listopadu se koná v čestlickém Aquapalace Praha, největším zábavně-relaxačním komplexu v ČR, akce VÍKEND ZDRAVÍ. Během víkendu jsou pro návštěvníky Vodního světa, Saun, Fitness i SPA přichystané speciální akce, prezentace, zvýhodněné cenové balíčky a ukázky a ochutnávky služeb.

Aquapalace Praha přichystal pro návštěvníky speciální akci věnovanou zdraví a kráse. Ve Vodním světě, fitness, saunách i SPA je připraven zajímavý program, ze kterého si vybere opravdu každý – od osvěty zdravého saunování pro dospělé i pro děti a speciálních saunových ceremoniálů přes ochutnávku oxygenoterapie a kineziotapingu, prezentaci kosmetiky Payot či možnosti konzultací s osobním trenérem. Připraveny jsou i výhodné cenové nabídky: např. do fitness můžete přivézt v oba dva dny kamaráda nebo partnerku a zacvičíte si dva za cenu jednoho na Power Plate, indoor cyclingu či kruhovém tréninku.

Nebudou chybět ani oblíbené animace pro děti i dospělé ve Vodním světě. Partneři akce jsou Plus pro Vás od Nestlé věnující se zdravému životnímu stylu a Keto Diet. Akce bude jedinečnou příležitostí pro poznání nabídky služeb Aquapalace Praha a zároveň i osvětou pro ty, kdo hledají více informací o zdravém životní stylu a vhodné pohybové aktivity.

Kudy do Aquapalace Praha?

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

{phocagallery view=category|categoryid=1327|limitstart=0|limitcount=0}