Loading color scheme

CAFÉ BUDDHA NÁRODNÍ: NOVÁ THAJSKÁ KUCHYNĚ S NÁDECHEM SOFIE SMITH

{phocagallery view=category|categoryid=1313|imageid=4064|float=left}Asijská kuchyně má mnoho tváří… dovolte nám představit dvě významné tváře nově otevřené thajské restaurace Cafe Buddha Národní, Sofii Smith a Ratanu Phomprasit -„thajskou babičku“. Pokud se budete toulat centrem Prahy a rádi by jste přičichli k opravdovému kuchařskému umění v asijském duchu, stavte se v Café Buddha Národní (ulice Národní?, Praha 1), kde se vaří jinak.

Díky „thajské babičce“ můžete počítat se stoprocentní autentičností nabízených pokrmů a díky Sofii Smith poznáte, jak se dají mnohé  asijské recepty udělat nápaditěji, barevněji, chutněji. Právě zde můžete očekávat speciality, které Vám v jiných thajských restauracích nenabídnou - ochutnejte jedinečné BBQ Spareribs Kra Doong Moo Yang, Aromatic Duck & Lime Broth Phet Tun Manao Dong či Kaeng Pa Jungle Curry Roast Duck.

Pokud máte rádi osvěžující drinky, vyzkoušejte domácí limonádu nebo exotický nápoj z citrónové trávy, thajské bazalky, ovoce longan či rambutanu…třešinkou na dortu v tomto výjimečném podniku není žádný dortík, ale něco mnohem pikantnějšího- jako první v České republice bude tato thajská restaurace připravovat oblíbené thajské kari z domácích kari past.

Café Buddha Národní ocení jak gurmeti, gurmáni, tak příznivci zdravé stravy - vařit se v tomto příjemném podniku bude bez lepku, glutamátů a MSG.

Café Buddha Národní je významným pokračováním již existujícího malého podniku na Vinohradech- Café Buddha Balbínova (ulice Balbínova 19, Praha 2). Obě tyto restaurace mají asijského ducha a nabízejí jídla od kulinářských mistrů. Nicméně Café Buddha Národní představuje výrazný posun směrem k thajské kuchyni a to z jednoho prostého důvodu… V Praze se „thajsky“ nevaří. Spojení „thajské babičky“ a Sofie Smith je zárukou, že si konečně pochutnáte na precizně připravených pokrmech, které mají původ v Asii.

Café Buddha Národní nebude samozřejmě pouze o báječném jídle, ale nabídne i mnohé další služby, které Vás mile potěší. Překvapte své blízké a darujte jim zážitek v podobě kurzu vaření, které se budou v tomto podniku pravidelně pořádat. Pokud Vám chybí ve Vaší kuchyni inspirace, doražte na workshopy, které jsou zdarma a budou se pořádat každý měsíc a věříme, že pro Vás budou velice přínosné. Nemáte-li čas se vydat do samotného centra Prahy, zavolejte a my Vám rádi dovezeme čerstvé jídlo do kanceláře či domů.

Kombinace přátelské atmosféry, dostupných cen a unikátní gastronomie dělá z tohoto nového podniku více než jen restauraci. Jde o místo, které Vám nabídne jedinečný zážitek vonící tradiční i modernizovanou kuchyní Thajska. Stavte se u nás na dobré jídlo nebo využijte jiných služeb, které nabízíme.

{phocagallery view=category|categoryid=1313|limitstart=0|limitcount=0}