Loading color scheme

Nurofen pro děti s jahodovou příchutí

Čerstvou novinkou na trhu je Nurofen pro děti 4% suspenze s oblíbenou příchutí jahody. Jako jediná na trhu je Nurofen 4% suspenze připravena pro děti ve věku od 6 do 12 let. Je ideálním doplňkem každé domácí lékárničky. Rychle a účinně snižuje teplotu a tlumí bolest, navíc dobře chutná.

Do Vašeho života se vrátí klidný spánek. Nurofen pro děti 4% suspenze pomáhá snižovat horečku už za 15 minut a přináší dlouhodobou úlevu až na 8 hodin.

Nezávisle na věku dítěte je většinou velmi složité ho donutit, aby lék užilo. Tabletky se dětem hůř polykají, většinou mají hořkou chuť a děti je tak nemají rády.

Nurofen pro děti přináší jedinečnou nabídku na trh, která Vás bude provázet při nemocech vašich dětí během celého jejich dětství. Pro děti ve věku od 3 měsíců do 6 let je vhodná Nurofen suspenze pro děti. Je dostupná ve dvou oblíbených příchutích: jahoda a pomeranč. V balení je přidána dávkovací trubička, která Vám pomůže lék přesně dávkovat.

Pro starší děti od 6 do 12 let je tu právě již zmiňovaná novinka - jediná 4% suspenze Nurofen s jahodovou příchutí.

V nové suspenzi Nurofenu pro děti 4% Jahoda je účinná látka koncentrovanější o polovinu. V balení přípravku je dávkovací lžička, která pomáhá přípravek přesně dávkovat.

Oba léky Nurofen pro děti a Nurofen pro děti 4% suspenze rychle a dlouhodobě pomůžou snížit teplotu a tlumit bolest.

Tím se zpříjemní uzdravování vašich dětí a vám ubudou starosti. Nové dny přinesou úsměv do vašeho života.

Cena Nurofen pro děti 4%: 139,- Kč