Loading color scheme

Jak vytvořit kapsulový šatník? 3 tipů

jak-vytvorit-kapsulovy-satnik-3-tipu Jestliže potřebujete vytvořit kapsulový šatník a nejste zrovna módní znalci, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké oblečení, boty a doplňky by v něm neměly chybět. Také si povíme, které barvy, vzory a motivy zařadit do kapsulového šatníku, aby byl zkrátka dokonalý. Inspirace je tady!

Jaké oblečení zařadit do letošního kapsulového šatníku?

Nejdříve si objasníme, co to ten kapsulový šatník vůbec je. Jedná se o šatník, v kterém lze oblečení, doplňky a boty libovolně kombinovat. Jednotlivé kousky tedy musí být všestranné a musí se k sobě barevně hodit. Letos doporučujeme do kapsulového šatníku zařadit pánskou nebo dámskou bílou či černou košili. Košile se hodí na nejrůznější příležitosti. Vzít si ji můžete ke kalhotám různého typu. V kapsulovém šatníku pro letošní sezónu by neměly chybět ani džíny s vysokým pasem a s rozšířenou nohavicí. V tomto stylu zařaďte do svého šatníku i volnější plátěné kalhoty. Dále se do kapsulového šatníku hodí i bavlněná jednobarevná trika. Více si o trendy barvách pro letošek povím níže. Do šatníku v kaspulovém stylu vždy zapadne i klasická bunda v regular fit provedení. Líbit by se vám mohla např. také bunda Tommy Hilfiger v jednobarevném provedení. To je sázka na jistotu. Také kabát nebo sáčko v regular fit provedení se v kapsulovém šatníku neztratí.

jake-obleceni-zaradit-do-letosniho-kapsuloveho-satniku

Jaké boty a doplňky zvolit letos do kapsulového šatníku?

Váš kapsulový šatník by měl obsahovat také trendy doplňky a obuv. Bez těch se v outfitu neobejdete. Letos můžete vsadit na stylové sneakersy v nízké nebo v kotníčkové podobě. In budou zejména kousky na vyšší robustní platformě. K tomu se vám bude hodit i módní bunda z přírodních tkanin. Stylová bunda napapijri na modivo.cz vás nezklame. A zpět k botám. Do kapsulových šatníků ženy využijí i sandály. Ženy si oblíbily zejména modely s lesklou sponou. Tyto kousky mohou totiž snadno sladit také se svým zlatými nebo se stříbrnými šperky. Do letošních outfitů zařaďte i kožené módní doplňky. In budou velké kožené kabelky v hladkém i v semišovém provedení. Ale pozor! Tyto kousky vždy do outfitu zvolte ve stejné nebo alespoň v podobné barvě. Zapomínat nesmíme ani na strukturu. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit harmonickým dojmem. Mezi oblíbené šperky v kapsulovém šatníku patří i stylové hodinky. V kurzu budou smaer hodinky v stříbrné nebo v zlaté barvě. Také elegantní šátky jsou bezpochyby potřebnou složkou v kaspulovém šatníku. S těmi se dají dělat divy. Ženy je mohou omotat kolem krku, ale také je mohou nasadit na hlavu či jimi doplnit koženou kabelku. Fantazii se meze nekladou.

Které barvy patří do každého kapsulového šatníku trendy muže a ženy?

Do kapsulového šatníku by měli pánové i dámy zařadit neutrální barvy, které lze mez sebou vkusně kombinovat. Mezi nejoblíbenější barvy patří černá a bílá. To jsou stálice mezi barvami a z módy nevychází. Mezi další univerzální barvy můžeme zařadit nude odstín a zemité tóny. Také modrá barva je vhodná do kasulového šatníku. V praxi to může vypadat tak, že si oblečete mom fit jeans v modré barvě a doplníte je bílou halenkou a černou obuví.