Loading color scheme

Módní sukně - trendy 2021

sukne Dokonale složeny dámsky šatník by měl být nadčasový, ale nic Vám nebrání v tom, abyste do ní občas přidali něco, co odráží nejžhavější trendy sezóny. Jaké sukně budou v módě v roce 2021?

Kostkované sukně

Jedním z největších hitů, které na letošních přehlídkových molech upoutaly pozornost, byly klasické kostkované sukně - sukně mini i po kolena. Vypadají skvěle v kombinaci s černými, neprůhlednými punčochami a vysokými podpatky. Hodí se zároveň tak pro každodenní nošení, jako i prvek slavnostní stylizace i jako základ kancelářské uniformy.

Plisované sukně

Další velmi klasickou a univerzální a zároveň mimořádně elegantní volbou jsou plisované sukně. Módní sukně zdobené tímto prvkem mohou mít jakoukoli délku a barvu. Díky ženskému střihu a zúženému pasu krásně zdůrazňují rozdíl mezi pasem a boky, zatímco svislé linie zdůrazňují chytře štíhlou postavu, takže taková sukně je vhodná pro jakýkoli typ postavy.

Květinové sukně

Subtilní luční potisk vypadá velmi dívčí a hodí se jak mladým lidem, tak dámám středního věku. V létě lze tyto typy sukní nosit v kombinaci se sandály z tenkých opasků a s tkanou taškou, zatímco na podzim a v zimě stojí za to vyměnit tyto doplňky za boty a silný svetr, bundu typu křivák nebo džínovou bundu.

Semiš a ekologická kůže

Neobvyklé materiály dodají i tomu nejklasičtějšímu střihu sukně nový, zajímavý charakter. Kožený model se bude hodit nejen v často volených rockových stylizacích, ale lze jej použít také k vytvoření klasické soupravy do kanceláře - stačí ji zkombinovat s bílou košilí a vysokými podpatky. Na druhou stranu, semiš se perfektně hodí k Boho nebo retro oblečení, zvláště pokud zvolíme produkt s třásněmi.

Klasické tužkové sukně

Elegantní tužková sukně s délkou midi je prvkem, bez kterého se žádný dámsky šatník neobejde. Můžete jej nosit nejen do práce, ale také na rande, společenské akce, rodinné oslavy a dokonce se hodí i pro každodenní nošení. V kombinaci se svetrem a sportovní obuví vypadá velmi ležérně a zároveň módně a stylově.

Lesk na party

I když nám čas pandemie nedává mnoho příležitostí k večírkům, nic nám nebrání přidat do našich každodenních stylizací něco lesku. Metalický lesk, třpytky nebo flitry jsou spolehlivým způsobem, jak vyniknout z davu. V minimalistické verzi je lze kombinovat s tlumeným, matným příslušenstvím a ve verzi pro odvážné se stát prvkem lesklého total look.

Podívejte se na sukně, které budou nejmódnější v roce 2021, na https://cz.selfieroom.com/cz/sukne !