Loading color scheme

Značka Jamie Collection nejde cestou slevových nabídek

JCtrikasdlouhymrukavem890Kc Nová česká oděvní značka Jamie Collection má vlastní filosofii, podle které tvoří kolekce. Zákazníci se u ní nedočkají slevových akcí ani výprodejů. Rozhodně to však není proto, že by si majitelky Jamie Collection nepřály nadchnout nové nakupující nebo odměnit ty stávající. Jejich tvorba ale nepodléhá sezónním změnám, navrhují bez tlaku na přizpůsobení se trendům a mimo diktát fast fashion. Ač se portfolio Jamie Collection neustále rozšiřuje, přibývají modely univerzálně nositelné.

Značka Jamie Collection si na začátku svého působení určila pravidla, kterými se chce řídit. Je to ruční šití u českých švadlen, používání kvalitních a příjemných materiálů a snaha poskytnout zákaznicím modely, jež budou fungovat jako základ udržitelného šatníku. “Nechceme se cítit nucené za každou cenu představovat dvakrát ročně zcela nové kolekce a mezitím vyprodávat za zlomek ceny věci vytvořené dříve. Hodnota ruční práce a kvalitního materiálu nemizí s příchodem nového trendu,” popisuje smýšlení značky jedna z majitelek Michala Smelíková. “Jdeme sice proti proudu, ale cítíme, že tento směr je správný,” doplňuje Jana Potůčková - druhá polovina tvůrčího dua stojícího za značkou Jamie Collection.

Během roku se vyskytují různá období, již tradičně spjatá s výprodeji, totálními výprodeji a rozličnými slevovými akcemi různých výší. Jamie Collection se však chce držet svého původního plánu a věří, že právě tento přístup ocení i jejich zákaznice a zákazníci.