Loading color scheme

CONVERSE ALL TERRAIN

HO20COUNTERCLIMATELIFESTYLE569542C Kolekce, se kterou budete mít zimu pod kontrolou. Zimní kolekce Converse All Terrain přesvědčí všechny milovníky tenisek, že je nemusí sundávat ani v zimě. Díky kombinaci nepromokavých materiálů a oblíbených Converse siluet vznikly stylové kotníkové tenisky, které obstojí v sychravém počasí, sněhu i dešti.

Kolekce dbá především na funkčnost v podobě voděodolných materiálů jako GORE-TEX nebo flís. Tlumené zimní barvy jsou doplněny o kontrastní barevné detaily, se kterými si zaručeně zlepšíte podzimní melancholickou náladu. Oblíbené dámské modely MOVE a Lugged jsou díky platformě a svršku z umělé kůže ideálním společníkem na zimní dobrodružství.

Silueta Chuck Taylor All Star GORE-TEX přináší příjemnou alternativu oblíbené siluety, se kterou vás nezaskočí ani deštivé počasí.

Model Bosey MC GTX je inspirován pracovní obuví. Design je doplněn o platformu s vroubkovanou špičkou a GORE-TEX svršek s flísovými detaily.

MC BOOT je bota jako stvořena na hory. S jejími prémiovými materiály a zatepleným vnitřkem budete mít zimu pod kontrolou.