Loading color scheme

Sněhobílá kolekce Toy's Delight Royal Classic přivane na stůl atmosféru Vánoc

LuxurytableczVILLEROY--BOCH-TOYS-DELIGHT-ROYAL-CLASSIC-ETAeR-3545-K-TALE-od-590-K V záplavě zářivých vánočních barev a blikajících světel působí nové nádobí z kolekce Toy's Delight Royal Classic od německé značky Villeroy & Boch jako pohlazení. Dominuje mu totiž něžná bílá barva. Kolekce však neztrácí nic na své svátečnosti díky vánočním motivům v podobě bílých reliéfů. Inspiraci pro zajímavý tvar nádobí si designeři značky vzali ze starých skládaných papírových talířků.

Vánoční porcelán Villeroy & Boch je velmi oblíbený a vyhledávaný mezi milovníky nejkrásnějších svátků v roce. Zatímco jsou ostatní kolekce zdobené typickými vánočními barvami, Toy's Delight Royal Classic je bílá jako sníh, který se na Štědrý den snáší na zem. Nádobí dekorují reliéfní motivy starodávných hraček z Krušnohorska, hvězdičky či větvičky cesmíny. Slavnostně prostřenému stolu tyto kousky dodají nádech čistoty, očekávání a sváteční nálady.

Elegantní kolekce Toy's Delight Royal Classic je vyrobená z kvalitního porcelánu, který odolá mytí v myčce. Dá se též jednoduše kombinovat s dalšími vánočními kolekcemi značky Villeroy & Boch. Užijte si společné chvíle kolem originálně vyzdobeného stolu!