Loading color scheme

Nejlepší dámský outfit na podzimní výlet

damskabundaregattacalderdaleiitmavemodrabireefmorocwebsize Zatažená obloha, klesající teploty a další léto v nedohlednu? Nevadí. Vybavte se pohodlným a krásným oblečením a obutím a vyrazte ven do přírody nabít se jedinečnými zážitky i pozitivními myšlenkami. A nezapomeňte na merino!

Tip odborníka: „V chladnějším počasí udělá skvělou službu triko z merino vlny, které skvěle izoluje a hřeje, dokonce i když je mokré. Dokáže totiž pojmout vlhkost rovnající se 30 % své váhy, aniž by studilo. Navíc není cítit ani po delším nošení. Vlna merino je antibakteriální a jemná. A pro toho, kdo by měl přece jen pocit, že ho merino na holém těle trochu „kouše“, mám jednoduchou radu – vyperte oblečení společně s džínami – volná vlákna vlny, která by mohla kůži citlivějšího člověka dráždit, se tak spolehlivě obrousí,“ doporučuje Vít Hruška z outdoorového e-shopu 4camping.cz.

Oblečena na výlet od hlavy k patě:
Dámské funkční triko Merino 100 Sheep Husky je vyrobené ze 100% merino vlny. Je antibakteriální, vysoce prodyšné, udržuje tělesnou teplotu a spolehlivě odvádí vlhkost od těla. Proto se dobře hodí pro podzimní období. Ploché švy, anatomicky tvarovaný střih i raglánové rukávy zaručují pohodlné nošení. Zajímavý je i efektní tisk na předním dílu. 

Dámskou bundu Calderdale II Regatta si oblíbíte díky její prodyšnosti a nepromokavosti. Nabízí membránu Isotex, podlepené švy, nastavitelnou 3D kapuci s kšiltem, kterou lze schovat do límce. Je celorozepínací s krytým zipem a rukávy nastavitelnými pomocí suchého zipu. Dolní lem bundy se stahuje gumou. Bunda má 4 přední kapsy na zip a logo Regatta Great Outdoors na prsou.

Dámské kalhoty Wms Highton Trs Regatta s částečně elastickým pasem jsou vyrobené ze strečové tkaniny Isoflex Full Active, polyamidu a elastanu, takže vás nebudou omezovat v pohybu a můžete v nich vyrazit i do náročného terénu. Mají trvanlivý vodoodpudivý povrch, proto vás udrží v suchu a ochrání i před UV zářením 40+. Oceníte i mnoho kapes s uzavíráním na zip. 

Dámské ponožky Merino Women Zulu jsou středně teplé, vyrobené z merino vlny v kombinaci s umělými vlákny. Hodí se pro turistiku a trekking na jaře či na podzim, mají velmi dobré polstrování a odvod vlhkosti. Udržují nohu neustále v pohodlí i při náročném a dlouhotrvajícím pohybu. Cenově výhodné balení obsahuje 3 páry. 

Dámská trekkingová obuv Tatra II Lady Hanwag z přírodní voskované kůže vám zaručí ochranu nohy na jakémkoli povrchu. Kotníkové boty, speciálně zhotovené pro dámskou nohu, kombinují ty nejvyspělejší technologie. Konstrukce z jednoho kusu zlepšuje tuhost boty. Mezipodešev maximálně podporuje stabilitu chodidla. Vzorek podrážky brání sesmeknutí boty.