Loading color scheme

Mé cesty do hlubin mozku

1 Dopřejte si mimořádnou dávku inspirativních myšlenek, zasvěcených informací, moudrosti a specifického humoru při poslechu audioknižního rozhovoru s neurochirurgem Vladimírem Benešem Mé cesty do hlubin mozku. S věhlasným odborníkem rozmlouval zkušený novinář a spisovatel Martin Moravec, aktuálně moderátor pořadu KB Interview Martina Moravce na stanici CNN Prima NEWS, ve kterém zpovídá i další úspěšné lidi se zajímavými životními osudy.

Mé cesty do hlubin mozku pojednávají o životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Poutavé vyprávění skvěle načetl Jiří Langmajer – není bez zajímavosti, že je to jeho vůbec první audiokniha. V nahrávce uslyšíte také přímo MUDr. Vladimíra Beneše, který osobně namluvil úvodní pojednání o mozku, a novináře Martina Moravce, který kladl otázky.

Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí? Dokážeme předejít těžkým nemocem, jako jsou parkinson, alzheimer, mrtvice či mozkové nádory? Má se těžce nemocným lidem podávat tvrdá pravda, nebo milosrdná lež? A měl by člověk dostat možnost sám se rozhodnout, že už nechce žít...? Audiokniha Mé cesty do hlubin mozku, novinka na Audiotéce.cz a Adiolibrix.cz, nabízí odpovědi i nespočet podnětů k zamyšlení. Profesor Vladimír Beneš, nejznámější český neurochirurg a jeden z nejlepších světových odborníků ve svém oboru, je v názorech přímý a někdy i provokativní. Dozvíte se, co si myslí o pacientech, doktorech, mozku samotném, lékařské etice, víře, eutanazii, výčitkách, radosti, lékařských seriálech, úplatcích ve zdravotnictví, studiích za minulého režimu, ale i o tom, jak dnes po světě jezdí lovit brouky s kamarádem Oldřichem Kaiserem.