Loading color scheme

Trendem cestování budou v letošním létě obytňáky všeho druhu

predstanoutwelltide440sa1websize Stále více lidí vyráží za dobrodružstvím obytným vozem, upravenou dodávkou nebo s karavanem. Díky obrovské nabídce speciálního vybavení se dají domky na kolečkách komfortně zařídit a obytnou plochu ještě rozšíří praktické předstany. Největší nabídku potřeb pro fanoušky tohoto způsobu cestování nabízí prodejní Výstava stanů a vybavení do přírody, která se koná od 29. 5. do 16. 8. v pražských Letňanech.

„V posledních letech sledujeme, jak se stále více prosazuje trend cestování obytnými vozy. Ke klasickým továrním „obytňákům“ přibývá velký počet doma upravovaných dodávek a dalších aut, která si majitelé sami upravují. Výrobci na nový trend rychle reagují širokou nabídkou zařízení a vybavení pro takto upravené vozy. Velmi praktické jsou i předstany, které se připojují k autům, nebo i nástavby na jejich střechy. Pro všechny nadšence tohoto svobodného způsobu cestování nabízíme možnost vyzkoušet si po předchozí domluvě kterýkoli předstan s vlastním autem či karavanem,“ informuje Vít Hruška z e-shopu 4camping.cz, který je už tradičně pořadatelem Prodejní Výstavy stanů a vybavení do přírody. Ta se letos koná od 29. 5. do 16. 8. 2020 v areálu PVA EXPO Praha Letňany.

Předstan Outwell Tide 440SA rozšiřuje možnosti využití přívěsu nebo karavanu. Nafukovací konstrukce bez prutů se rychle a pohodlně nafukuje pomocí jediného ventilu (ruční pumpa přiložena). Předstan má tři vchody a několik možností otevření. Boční vchody jsou kryty stříškou proti dešti. Světlá střecha i široká tónovaná okna dostatečně osvětlují vnitřní prostor, zároveň chrání před přímým sluncem a UV zářením. Pro více soukromí stačí připnout záclonu na zip. Součástí je přepravní obal s kompresními popruhy.

Skládací křeslo Zulu Port je díky hliníkové konstrukci lehké a nylonový a barevně stálý materiál potahu se dá velmi dobře udržovat. O bezpečné a pohodlné sezení se postará zámek proti nechtěnému složení a stabilizátory. Křeslo, které se snadno přenáší, najde široké využití v kempu i na zahradě.

Jídelní sada pro 4 osoby Vango Bamboo obsahuje 4 hrnky s uchem, 4 velké a 4 dezertní talíře a 4 misky. Bambusový materiál je šetrný k přírodě, také výroba je ekologická. Snadno se udržuje a můžete ho mýt i v myčce. 

Plynové topení Meva T1400 se hodí pro vytápění všech druhů karavanů nebo obytných aut. Má certifikaci pro použití v uzavřeném prostoru a díky spalování v uzavřené komoře není cítit žádný zápach. Topidlo vypadá elegantně a výhodou je i pohodlné piezo-zapalování. Příjemně vytopí prostory o objemu 20 m³. 

Přípojka Outwell Apus Mains Roller Kit s desetimetrovým kabelem a třemi zásuvkami zajistí vašemu stanu spolehlivý a bezpečný zdroj elektřiny při kempování. Díky dlouhému prodlužovacímu kabelu ji připojíte k nejbližšímu bodu sítě a do tří zásuvek můžete bezpečně připojit své elektrické spotřebiče.