Loading color scheme

Přeneste se na slunečnou Kubu s výjimečně jemnými rumy Santisima Trinidad

st-7yo Nové jemné rumy Santisima Trinidad jsou ztělesněním umění kubánských mistrů destilatérů – maestros roneros. Rumy Santisima Trinidad pocházejí z destilerie ve stejnojmenném kubánském městě. Oproti známým kubánským rumům jsou Santisima Trinidad výjimečně jemné a zároveň si zachovávají výrazný charakter destilátu z třtinového cukru.

Kvalitní rumy jsou oblíbeným dárkem, digestivem či přípitkem, a tak není divu, že na český trh se díky distributorovi prémiových nealkoholických a alkoholických nápojů Premier Wines & Spirits nově dostávají i kubánské rumy Santisima Trinidad. Čistý třtinový destilát se pod zkušenýma rukama mistrů destilatérů v destilerii Santisima Trinidad mění v lahodně jemné rumy.

st-15yo Santisima Trinidad 7YO
Kubánský rum Santisima Trinidad 7YO se vyrábí metodou dvoufázového staření, kdy se rum staří nejdříve dva roky a poté dalších pět let. Díky sudům z amerického dubu a uložení ve slunném kubánském klimatu se rum vyznačuje příjemně nasládlou vůní rozinek v kombinaci se sušenými hrozny. Vychutnáte si zároveň zaoblenou dřevitost s nádechem vanilky a sladkých mandlí.

Santisima Trinidad 15YO
15letý Santisima Trinidad rum se vyrábí rovnou třífázovým stařením. Blendováním zkušenými maestros roneros vzniká vyzrálý rum s hlubokou bohatou vůní, ve které se snoubí dřevitost s karamelovými tóny a sušeným ovocem. Dlouhá chuť a intenzivní kombinace lehké sladkosti se mísí s mírnou hořkostí vlašských ořechů a mandlí.