Loading color scheme

Že je funkční, neznamená, že musí být nudné - termoprádlo z Fleru zahřeje a rozzáří jogíny i lyžaře

FlerAidastyle2997Kcmala Funkční termoprádlo: hřeje a zároveň odvádí pot, abyste mohli sportovat v suchu i během zimy. Je to skoro nutnost, pokud lyžujete, běháte nebo rádi děláte pozdravy slunci na terase. V obchodech je ho sice spousta, ale tak nudné, že ho člověk nechce ani vyzkoušet. Značka Aidastyle na Fleru prodává takové, které budete chtít ukazovat - pestré vzory, extra jemný a příjemný materiál a nosit se dá jako spodní vrstva i samostatně.

Jak vlastně funguje? Základem je materiál, který izoluje lidské teplo a drží ho na kůži. Ten je doplněný nepropustnou membránou odvádějící pot na svrchní stranu látky, kde se vsakuje do horní vrstvy oblečení. Takže vás ochrání před nepříjemným mokrým a studeným pocitem po těle. Materiál však není všechno. Důležitý je i design a s tím si na Fleru umějí opravdu vyhrát.

Značka Aidastyle, která na Fleru termoprádlo nabízí, dokazuje, že co je funkční, nemusí být vůbec nudné. Jejich poznávacím znamením jsou autorské barevné potisky inspirované slovenským i světovým folklorem. Kromě kohútika jarabého můžete mít mikinu třeba s aztéckými nebo navajo vzory.

Kde všude využijete termo?
Termoprádlo oblékněte na zasněžené svahy, ochrání vás před vymrznutím během čekání na lanovku, protože většinu tepla vydaného na sjezdovce zadrží a zahřeje vás, i když se zrovna nehýbete. Vnitřní strana je měkoučká a příjemná na dotek, z vnějšku je materiál hladký a elastický. Termoprádlo patří k zimním sportům, ale ocení ho třeba i jogíni, kteří rádi cvičí venku i za nižších teplot.

Co všechno může být termo?
Na Fleru najdete pestrý, a to doslova, výběr termo legín, topů, mikin a barevných čelenek. Příjemný pocit tepla vám takové termolegíny zaručí schované pod kalhotami, ale i samostatně. A termočelenku také můžete nosit místo čepice i na svah. Je krásně měkká a hřejivá, takže zaručuje příjemný pocit i s helmou na hlavě.

S termoprádlem z Fleru vám v zimě zima nebude a třeba si ji i oblíbíte. Je to nakonec docela fajn roční období, stačí se na něj jen pečlivě přichystat. Zkrátka neexistuje špatné počasí, jen špatné vybavení.