Loading color scheme

TY NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ DÁRKY NAJDETE VE FRAGONITU!

vanoce Vánoce jsou těmi nejhezčími svátky z celého roku! Trávíme je ve společnosti našich nejbližších a užíváme si jedinečných vůní a chutí, které v nás navozují pocit klidu a pohody. I přesto však tento kouzelný čas vyžaduje spoustu úsilí, jež musíme vložit do pečení cukroví, úklidu a v neposlední řadě i nákupu těch správných dárků, které ve tvářích našich rodičů, sourozenců, partnerů či kamarádů vykouzlí spokojený úsměv. Jak už je u nás ve Fragonitu zvykem, zaženeme váš předvánoční stres několika tipy, s nimiž si pod stromečkem rozhodně ostudu neutrhnete!

Kosmetika jako vánoční dárek je podle nás sázkou na jistotu. Hodí se totiž každému a hlavně: řada značek využívá svátky k tomu, aby se blýskla svátečním balením. V naší nabídce tak naleznete ta nejkrásnější tuhá mýdla v klasickém papírovém nebo plechovém obalu, která kromě úžasných motivů skrývají i tradiční zimní vůně jako jsou ořechy, jehličí a vánoční koření. Ať už se tedy rozhodnete potěšit babičku, sestru nebo kamarádku, s touto originální drobností rozhodně neuděláte chybu.

Pátráte-li po trochu větším dárku, vsaďte na nádherné kosmetické sady, které v sobě kromě sprchového gelu či krému na ruce mohou skrývat i jedinečné produkty pro péči o mužskou pleť a vousy. Vybírat přitom můžete mezi kouzelným svátečním a klasickým balením.

Hledáte specifický kosmetický dárek, po kterém vaše drahá polovička nebo maminka opravdu touží? Kosmetický balíček si můžete vytvořit i sami, přesně podle toho, co v něm chcete mít! Naše kosmetické značky přináší z nejrůznějších koutů světa ty nejkvalitnější produkty k péči o tělo, ale i pleť a vlasy. Vybírat tak můžete mezi pěstícími produkty pro mladistvý vzhled, ale i šampóny, maskami či úchvatnými parfémy, které vnesou do každé kabelky náruč voňavých květin.

Vánoční atmosféra má opravdu něco do sebe, a proto si tento sváteční čas snažíme každý rok vychutnat naplno! Není nad to sednout si do křesla a zasnít se při zvuku křupajícího sněhu a vánočních koled... a také vůně jedné z našich svíček! Právě ty provoní váš domov těmi nejtypičtějšími tóny Vánoc: kořeněným aroma skořice, osvěžujícími akcenty jablek, mandarinek a brusinek, uklidňující vůní jehličí nebo vánočních cukrovinek.