Loading color scheme

Vánoční dárky pro rodiče malých dětí? Vyberte ty, které budou skvěle sloužit a dobře vypadat

MimmoczPacaPodFREEDOM-zlat-batek-pro-maminky-cena-990-K-II Vybírat zodpovědně vánoční dárky pro zaneprázdněné rodiče s malými dětmi není jednoduchý úkol. Nabízí se celá řada různorodých možností. Jak ale vybrat ten správný kousek, který potěší, je praktický i elegantní a doopravdy pomůže v každodenním životě? A který se navíc za pár týdnů neocitne v koutě, kde se na něj bude prášit? Zabalte pod stromeček jednu z tašek nebo batohů, které najdete na mimmo.cz. Vyhovovat budou jak náročnému životnímu stylu, tak péči o miminka či batolata.

Je těžké uvěřit, že následující zavazadla jsou ve skutečnosti vymyšlené pro usnadnění přebalování a cestování s dětmi. Díky krásnému designovému vzhledu a praktickému organizačnímu systému tak budou sloužit ještě dlouho poté, co maličké odroste plenkám. Sáhněte například po praktickém hnědém koženém batohu Thor Tan značky KeriKit. Skládá se z dvou oddělených vnitřních prostor ukrývajících další kapsičky a příjemně se nosí. Kromě toho je jeho součástí také termoobal na kojeneckou lahev či přebalovací podložka. Zlatý batůžek Freedom od PacaPod nikdo nepřehlédne. Je malý, praktický a jednoduše stylový. Taška Hastings od PacaPod připomíná aktovku a slušet bude maminkám i tatínkům. Dá se snadno rozložit a obsahuje několik kapes a přebalovací podložku. Díky své barevné kombinaci se hodí do běžného shonu.

Pokud dávají vaši milí přednost elegantním taškám místo batohů, vyberte jim některou z luxusnějších variant. Všechny mají karabinky na madlo kočárku, přebalovací podložku a organizér či termotaštičku. Některé modely mají nastavitelný popruh, který snadno proměníte v ramenní popruhy a kabelku tak v batůžek. Kabelka Fortuna je vhodná pro všechny milovnice klasiky. Je černá a geniálně nekomplikovaná. Maminky ji využijí jak při procházkách s miminkem, tak na schůzky a zařizování ve městě.

Ať už vám vyhovuje luxusní kožená varianta, textilní řešení, trendy batoh nebo kabelka, která skvěle doplní vaše outfity, aniž by prozradila, že skrývá plenky a pobryndané dětské oblečení, PacaPod vždy nabízí funkční řešení pro každodenní život.

Pro ty, co se střídají v péči o malé neposedy, je tu například kožený batoh Joy XL od značky KeriKit. V unisex designu, který nezestárne, najdete praktické organizační kapsy, prostor na dudlík či klíče nebo přebalovací podložku. Modrý textilní batoh Picos značky PacaPod jednoduše připnete ke kočárku, nebo hodíte přes rameno. Je jedno, který z rodičů jej právě nosí, slušet bude všem.