Loading color scheme

Oslavte bílé Vánoce se sváteční kolekcí Toy's Delight Royal Classic

LuxurytableczToys-Delight-Royal-Classic-cena-od-290-K---image-2 Nová kolekce Toy's Delight Royal Classic značky Villeroy & Boch se inspirovala starobylými papírovými talířky určenými pro speciální příležitosti. Pro tuto příležitost však papír vystřídal kvalitní porcelán a celkový design je obohacen o motivy hraček našich babiček. Toy's Delight Royal Classic přináší závan nostalgie, která jemně doprovází nejkrásnější svátky roku.

Nádobí z kolekcí Toy's Delight hraje veselými vánočními barvami. Royal Classic však září sněhobílou čistotou. Dodá tak slavnostně prostřené tabuli větší důraz. Kromě toho se skvěle kombinuje s ostatními barevnými kousky. Použijte talíře Toy's Delight Royal Classic jako podkladové pro servírovací talíře z příbuzných kolekcí a vykouzlíte nečekaně elegantně prostřený stůl. V sadě Toy's Delight Royal Classic objevíte nejenom nádobí, ale též dekorace se zlatým akcentem. Svíčky, hvězdičky, vánoční koule či slavnostní kroužky na ubrousky doladí společné vánoční posezení do posledního detailu.

Vánoční kolekce německé porcelánky Villeroy & Boch se opírají o místní tradice. Díky tomu najdete na nádobí motivy hraček typických pro Krušnohorsko.