Loading color scheme

Dnešní ženy potěší kromě šperku a kosmetiky i poslední model karimatky

xco3fotoflexisportscomjpgWEBSIZE Při přemýšlení, jak potěšit kamarádku, dceru nebo maminku, platí jednoduchá rada – vzpomenout si na její záliby a koníčky. A tak jako některé ženě udělá největší radost nová sukně, jiná bude nadšená ze cvičebního náčiní nebo výbavy na turistiku. Všechny bez rozdílu ovšem ocení krásný šperk a kvalitní kosmetiku.

11 tipů pro vaši inspiraci:

Na svah i do města
Prošívaná péřová sukně Short Down Skhoop perfektně zahřeje vaše promrzlé nohy. Díky praktické délce nad kolena a bočním zipům se skvěle hodí na zimní sporty, jako jsou lyže nebo běžky. Sukně je zateplená prachovým kachním peřím a je celopropínací, takže se snadno obléká i přes lyžařské kalhoty nebo legíny. Sukně má dvě užitečné kapsy na zip, poutka na pásek a praktické stažení zadní části pasu do gumy tak, aby při sezení neodstávala a nefoukalo vám na záda. K dostání je v několika krásných barevných odstínech.

Pohádkový šperk
Prsten z bílého zlata s fialkovým ametystem ve tvaru slzy bude té, která ho navlékne na prst, při každém pohledu stále připomínat jeho dárce. Ametyst patří mezi polodrahokamy, které mají tu výhodu, že bývají i ve větších velikostech a tvarech, které na špercích krásně vyniknou. Šperkařům tak umožňují při jejich tvorbě popustit uzdu své fantazie.

Řasy až do nebe
RefectoCil Booster – sérum na řasy i obočí (2v1) se postará o pohádkově krásné řasy, protože je viditelně posílí, zvýší jejich objem i délku – až o 56 %. Zároveň pomůže dosáhnout přirozeně výrazného obočí, protože podporuje jeho růst a dokáže zaplnit i místa, kde chloupky chybí. Přípravek RefectoCil Booster má vysoce účinné složení s klíčovou bioaktivní látkou Black Sea Rod Oil (výtažek z karibského korálu Trsovníku lékařského). Neobsahuje hormony, parabeny, prostamidy, prostaglandin, ani parfémy. Efekt používání Boosteru je viditelný již po 6 týdnech.

Pro krásné paže
Flexi-bar je zábavná cvičební pomůcka, kterou si oblíbili nejen vrcholoví sportovci, ale i senioři nebo děti. Balanční cvičení s touto speciální vibrační tyčí je velmi jednoduché, přitom perfektně posiluje zádové svaly, svaly pánevního dna, ale i svaly na pažích – zvláště tricepsy, jejichž oslabení trápí zejména ženy. Zároveň pomáhá k přirozené nápravě chybného držení těla, posiluje ochablé hluboké svalstvo a zlepšuje schopnost koncentrace. 

Spaní jako na obláčku
Dámská samonafukovací karimatka Trail Lite Women's Regular Thermarest je velmi odolná a díky nízké hmotnosti a vysokému tepelnému komfortu se dá používat celoročně na treking i do kempu. Vrchní a spodní stranu tvoří odolný polyester, jádro využívá technologie perforované pěny, která snižuje hmotnost a zvyšuje tepelný komfort. Protože je zesílena v oblasti zad, pánve a nohou, umožňuje klidné spaní. Složená se snadno vejde do přiloženého skladovacího obalu.

Radost v barvě duhy
Přívěsek z bílého zlata s barevnými safíry okouzlí ženu každého věku. Nádherné safíry duhových barev pocházejí z Madagaskaru. Šperkařka Ester Engelová z nich navrhuje jedinečné šperky v hravém designu. Nejlépe vyniknou právě v soupravách, které tvoří například přívěsek doplněný náušnicemi.

Léta jsou jen čísla
ESSENTÉ Set pro zpomalení stárnutí pleti z řady „anti-ageing“ péče pomáhá potlačit první známky stárnutí pokožky, povzbuzuje a stimuluje její regenerační procesy. Je vhodný zejména pro zralou pleť se ztrátou pružnosti. Set obsahuje: ESSENTÉ Mycí emulzi s AHA kyselinami 100 ml, ESSENTÉ Vitalizační krém 50 ml a ESSENTÉ Hyaluronový booster 50 ml.

Novinka pro skvělou kondici
Nová cvičební pomůcka XCO je určena nejen všem aktivním ženám, ale ocení ji každý, kdo rád běhá nebo chodí na procházky. Základ této novinky ve světě fitness tvoří dva válce, jejichž uchopením a pohybem se uvnitř aktivuje přesýpání speciální hmoty. Tím se zapojí maximum svalů, a posílí se především hluboký stabilizační systém. 

První české ghíčko
Ghí se stalo pro všechny, kdo chtějí vařit chutně a zdravě, stejně nepostradatelnou ingrediencí jako třeba olivový olej. Má totiž mnoho skvělých vlastností – především báječně chutná a voní, nepřepaluje se, obsahuje vitamíny A, D, E, K, navíc je bez mléčné bílkoviny i laktózy. Také se nemusí chladit a vydrží 12 měsíců i déle. Ajurvéda považuje ghí za zásadní potravinu pro zdravý vzhled, mentální rovnováhu a dobré trávení. Darujete-li někomu ghí, znamená to, že myslíte na jeho zdraví a pohodu. A na výběr je i mnoho ochucených variant!

Když příroda čaruje…
Vegan BeautyLash Sérum na řasy s účinnými přírodními složkami pro výrazně delší a hustší řasy. Účinné přírodní látky ze slunečnicového oleje, prosa, pšenice a rozmarýnu zajistí výživu a péči vašim řasám. Díky tomu budou výrazně delší a hustší za 8 týdnů. Při pravidelném používání uvidíte první výsledky již po 4 týdnech. Neobsahuje hormony a prostaglandiny.

Vyžehlená pleť i bez botoxu
ESSENTÉ Set pro viditelné vyhlazení vrásek potěší účinky, které můžou směle soutěžit s výsledky botoxového ošetření. Hodí se pro zralou pleť se ztrátou pružnosti a s viditelnými vráskami. Set „anti-ageing“ péče obsahuje: ESSENTÉ Aktivní liftingový krém 50 ml, ESSENTÉ Expres krém proti vráskám 50 ml a ESSENTÉ Intenzivní zpevňující booster 50 ml.

O ženách bez make-upu, iluzí a krajek
Kniha Lucie Šilhové Beru to na sebe by pod vánočním stromkem rozhodně neměla chybět. Pokud hledáte tip na čtivou, vtipnou, neotřelou a zábavnou knihu plnou crazy příběhů, které s rodinou, přáteli, muži i dalšími domácími mazlíčky prožívá každá žena, ale ne vždycky o nich mluví, jste u cíle. Je to kniha o tom, co si ženy myslí, ale nikdy to neřeknou, o opravdových ženách bez make-upu, iluzí a krajek. O ženách, o kterých sní každý muž. O tom všem, a ještě o něčem navíc se dočtete právě v této knize.