Loading color scheme

Najděte na podzimu pozitiva, lenošte s červeným vínem

i-heart-Cabernet-Sauvignon Čas je zkrátka neúprosný. Jako mávnutím proutku je horké léto pryč a nás čeká opět pár nekonečných měsíců v dlouhých kabátech a s deštníky neustále po ruce. Na sychravém počasí se jen těžko hledají pozitiva, ale i přesto s sebou nese pár skvělých výhod. Patří mezi ně i to vytoužené „zavrtání se“ do peřiny se zajímavou knižní novinkou, za vůně svíčky se špetkou skořice pro vytvoření orientální atmosféry a samozřejmě se sklenkou dobrého červeného vína, které s podzimní náladou ladí prostě perfektně. Pro dokonalou romantiku stačí zapálit ohýnek v krbu či kamnech, a večer jako z pohádky je na světě. Takto pohodově se dají přečkat i ty nejupršenější tmavé dny, při kterých si na léto nakonec ani nevzpomenete.

i heart Cabernet Sauvignon se vyznačuje granátovou barvou se světle fialovým okrajem. Plná ovocná vůně připomíná černorybízový džem s příjemnou kořenitostí. Už po prvním doušku ucítíte bohatou chuť s vyzrálou tříslovinou doplněnou o zralé červené ovoce.

i heart Shiraz je víno rubínové barvy s fialovými odlesky a se střední viskozitou. Vyznačuje se vůní s tóny lesního ovoce, především ostružin a podtónem čokolády. Chuť je kořenitá, doplněná o ovoce s příjemnou tříslovinkou se středně dlouhou dochutí.

i heart Merlot je krásné víno s granátovou barvou a se světle fialovým okrajem. Ve vůni najdeme tóny třešní a borůvek. V chuti je příjemná tříslovina doplněná o střední ovocnou dochuť.