Loading color scheme

Odlehčete svůj outfit ledvinkou - na Fleru jich je obří výběr

Flermoje-bags843Kcmala Ledvinka, podobně jako třeba tenisky nebo nejrůznější čepice (ať už s rovným nebo kulatým) kšiltem, vychází ze sportovní módy, už dááávno se ale nenosí jen na běhání. Naopak, při šikovném kombinování si ji můžete vzít téměř k čemukoliv, dokonce i k šatům! A v posledních měsících je to naprosté módní must-have. Na Fleru jich najdete jako vždy kopec a tolik druhů, stylů a barev, že si určitě vyberete tu svou.

Ledvinky jsou takovým opakem broží, které zbožňují elegantní dámy jako Madeleine Albrightová nebo britská královna a které dělají outfit seriózní. Takže pokud se váš styl ubírá jen trošičku jiným směrem než ten jejich, nebojte se zařadit ledvinky do svého šatníku. Jejich základní superpower spočívá v tom, že odlehčí v podstatě jakýkoliv model a vždycky v nich budete působit pohodově a uvolněně. A pozor na (ne)žádoucí vedlejší efekt: nejspíš v nich budete vypadat o pár let mladší.

Kdo ledvinku určitě využije

Ledvinky jsou jako stvořené pro minimalistky, kterým stačí doklady, kapesníky, klíče, zrcátko + pár kosmetických drobností. Jejich praktickou stránku ocení časté návštěvnice koncertů a festivalů a jiných davových akcí nebo třeba maminky, které potřebují neustále volné ruce. Milují je také všichni, kdo tráví rádi čas venku. A ano, i ty sportovkyně…

Jak nosit ledvinku?
Pořád ještě nejste přesvědčení? Tak tyhle řádky jsou právě pro vás. Začneme tím, jak ledvinku NENOSIT: vyhněte se utaženému pásku a stoprocentně se vyhněte kombinaci přiškrcené ledvinky trčící výhružně dopředu přesně uprostřed břicha. To byste se do devadesátek opravdu vrátili, ale ne úplně v tom dobrém. Jak ledvinku nosit? V pase, s lehce povoleným páskem, klidně uprostřed, lépe na straně. Ještě lépe přes jedno rameno nebo klidně do kříže, ať už na hrudi, v podpaží nebo na zádech jako takový mini batůžek. A úplně nejlépe? Prostě podle nálady, úplně uvolněně, v klidu a v pohodě, třeba co 5 minut jinak. Vždyť o co jde?

Nemusíte vlastně zapadat do žádné stylové škatulky, výrazné barevné doplňky budou vždycky fungovat, protože outfit rozzáří a ozvláštní. A křiklavě barevná ledvinka už dávno není laciný šmuk, ale stylový návrat do devadesátek, který ještě nějakou dobu potrvá, to vám můžeme garantovat.