Loading color scheme

Zimní dárkové sety pro každou (nastávající) maminku z Made For Moms.

Krasna-po-porodu--termoska Projekt Made For Moms vznikl jako nápad dvou kamarádek, které si na mateřské všimly, že mnoho přátel z okolí obdarovává nastávající maminky věcmi pro miminko, nikdy se přitom nemyslí na maminku, na ženu, která v tomto období rovněž ocení péči i drobné radosti, díky nimž se bude cítit komfortně a stále atraktivní.

Made For Moms vybírá to nejlepší z přírodní kosmetiky a designových kousků, které ulehčí těhotenství i mateřství, dopřejí tělu po porodu důležitou regeneraci, zklidní mysl a navodí příjemnou atmosféru. V současné době je Made for Moms výhradní distributor britské přírodní kosmetiky pro celou rodinu Bloom and Blossom.

Aktuálně přichází Made For Moms s nabídkou dárkových setů pro každou (nastávající) maminku i dítě a mimo jiné i limitovanou zimní edici.

Zimní edice + Originální stříbrný náramek

Speciální Zimní dárková sada s ikonickými produkty od britské značky Bloom and Blossom pomůže zbavit se stresu a zpříjemní sychravé zimní dny.

Díky oleji do koupele je pokožka hedvábně jemná, zázračný balzám s bambuckým máslem a vůní levandule ošetří pokožku na rukou, obličeje či kdekoliv je zrovna třeba. Luxusní vůně vonného vosku okamžitě navodí myšlenky na příjemné chvíle. Navíc s originálním stříbrným náramkem, který potěší každou ženu.

Dárkový set obsahuje:
1. Hýčkající olej do koupele Bloom and Blossom
2. Zázračný balzám Bloom and Blossom
3. Originální stříbrný náramek MfM
4. Vonný vosk Kett's candles
5. Srdíčko pro štěstí, jehož nákupem zákazník spolu s Made for Moms podpoří neziskovou organizaci Splnění dětské přání

Zázračné těhotenské trio

Těhotenství většinou provází oteklé nohy, strach ze strií a nevolnosti z různých vůní. Pro všechny tři neduhy je připraven tento speciální balíček s produkty, které se vším hravě pomohou.

Dárkový set obsahuje:
1. Osvěžující sprej na nohy a chodidla Bloom and Blossom
2. Pěstící olej proti striím Bloom and Blossom
3. Koupelový a sprchový gel Bloom and Blossom
4. Srdíčko pro štěstí , jehož nákupem zákazník spolu s Made for Moms podpoří neziskovou organizaci Splnění dětské přání

Krásná po porodu + designová termoska

V životě každé ženy, nejen maminky po porodu, přijde jednou za čas chvíle, kdy se potřebuje cítit dobře ve vlastním těle. Pro tento okamžik jsou zde naši pomocníci: balíček s balzámem na bradavky, omlazujícím sprejem na obličej a s designovou termoskou.

Dárkový set obsahuje:
1. Zklidňující balzám na rty a bradavky Bloom and Blossom
2. Omlazující sprej na obličej Bloom and Blossom
3. Suchý šampon pro normální vlasy Klorane
4. Designová termoska MfM 500ml
5. Srdíčko pro štěstí, jehož nákupem zákazník spolu s Made for Moms podpoří neziskovou organizaci Splnění dětské přání

Bloom and Blossom dárkový set pro dítě

Spojte péči o dítě s radostnými rituály a odměnou vám budou nezapomenutelné momenty a spokojené miminko.

Co potřebuje každé miminko? Umýt, zvlhčit a ošetřit. Není třeba dětskou pokožku zatěžovat mnoha různými produkty. Citlivá tělíčka miminek vyžadují speciální pozornost.

Dárkový set pro miminka je skvělým způsobem, jak potěšit nejen miminka, ale také nastávající a čerstvou maminku, která může s klidem zaměřit svou energii na jiné zábavné aktivity, protože ví, že dává svému miminku přírodní a šetrné produkty.

V dárkovém balení maminka nalezne tři hvězdné produkty, které jí zpříjemní každodenní péči o miminko. Ať už jde o 100% přírodní pečující olejíček vhodný jak pro miminko, tak pro maminku s úžasnou vůní levandule, taktéž 100% přírodní balzám na obličej i zadeček a jemný, z 99 % přírodní, mycí gel. Perfektní dárek pro všechny čerstvé maminky i na baby showers.