Loading color scheme

Mladistvá kolekce It's my match kombinuje trendy barvy a přírodou inspirovaný design

Luxurytableczits-my-match-tal-Blossom-Villeroy--Boch-cena-430-K-miska-380-K---image Nádobí pro sváteční příležitost i běžné hektické ráno. Taková je nová kolekce značky Villeroy & Boch It's my match. Kombinuje jednoduchou formu s přírodními motivy, tři barevné varianty a příjemnou strukturu. Jak bude vypadat na jídelním stole, je už jen na vašem výběru.

Kolekce se skládá ze čtyř základních produktů - šálku, talíře, misky a mísy. Žádné zbytečné kousky, na které není v každodenním shonu čas. Na tohle nádobí se prášit nebude! Zvolte si bílé, lahvově zelené či pudrově růžové produkty. A nebo si poskládejte svou vlastní sadu ze všech tří barevných variant. Přírodou inspirované vzory povznesou obyčejné stolování na designový zážitek. Nádobí navíc není glazurované, ale leštěné. Díky tomu stačí vzít obyčejnou tužku a jednoduše napsat vzkaz, který se dá později snadno smýt.

Pohrajte si s kolekcí It's my match a obklopte se předměty, které vám budou dělat radost. Nechte promluvit svůj styl i na jídelním stole.