Loading color scheme

Odměňte se zážitky a společně stráveným časem ve Ville Memories

Villa-Memoriespiknik Zažijte první májové dny jinak! Rozmazlete se odpočinkem, neotřelými zážitky a chvílemi, při nichž zapomenete na běžné starosti v přítomnosti svých milých. Vydejte se ve dvou do Villy Memories a vytvořte si vzpomínky, ke kterým se budete rádi vracet. Ať už vyrazíte s partnerem či partnerkou, užijete si dámskou jízdu, dopřejete luxus mamince nebo se rozhodnete věnovat víkend dětem, v oceněné vile v Hostýnských vrších na Moravě najdete odpovědi na své otázky.

Prostředí Villy Memories voní dálkami a je usazené v pečlivém a promyšleném designu. Malý hotel pyšnící se oceněním nejlepší butikový hotel v kategorii Family v Evropě a jeden ze čtyř nejlepších na světě ze soutěže Boutique Hotel Awards 2018 nabízí nečekané zážitky. Zvolte si některý ze speciálních tématických balíčků nebo Luxury Days a dopřejte si jedinečnou péči. Wellness, romantika, golf, party, rodina, detox nebo relaxace ve společnosti prvotřídního vína, to je jen namátkový výběr z rozmazlování, které na vás čeká.

„Villa Memories je původně rodinný dům, který jsme s architekty přetvořili na místo, v němž se sám cítím velmi dobře. Promítly se do něj moje zážitky a touhy. Když přijedete, zavře se za vámi brána a ocitnete se v jiném prostředí. Snažíme se, aby se u nás klienti opravdu cítili jako doma,“ vysvětluje majitel Villy Memories Martin Ditmar. Domácí prostředí je ve Ville Memories dotažené do detailu. „Pokud si u nás host otevře například některý z našich prvotřídních koňaků a nestihne jej dopít, lahev označíme a schováme ji na jeho příští návštěvu. Podobně založíme rozečtenou knihu nebo připravíme květiny, které máte vy nebo vaše partnerka či partner rádi. Podle toho, odkud k nám hosté přijíždí a podle jejich preferencí, naladíme v pokoji rádio či televizi, aby slyšeli svou rodnou řeč,“ doplňuje Martin Ditmar některé z mnoha drobností, které těší návštěvníky hotelu.

Kromě jedinečného prostředí proto na návštěvníka čekají další aktivity, kterými si může zpestřit pobyt podle nálady. Užijte si piknik pod rozkvetlými stromy, uvolňující masáž a soukromé spa, ochutnejte něco dobrého z venkovního grilu nebo se nechte odvézt do některé z vyhlášených restaurací v okolí. Zregenerujte se na procházce malebnou přírodou nebo při dopoledni na luxusním golfovém hřišti. Projeďte se na koni či se vybijte na kole. Villa Memories skloubí rodinnou atmosféru a kvalitu pětihvězdičkových hotelů.