Loading color scheme

Servírujte víno jako profík!

{phocagallery view=category|categoryid=1593|imageid=4981|float=left}Gastronomie se v České republice těší čím dál větší popularitě. Z kuchařů jsou celebrity, z festivalů o jídle společenské události a z nákupů na trzích trend. A k dobrému jídlu samozřejmě patří i dobré pití. Když už si vyberete ideální víno pro danou příležitost, byla by škoda nepodávat ho správným způsobem. Takové servírování přitom není nic složitého. Je třeba ohlídat si pár kroků, jako je skladování vína, teplota vína a vhodné podávání. Co se týká skladování vína, internetový obchod Blomus nabízí hned několik možností. Vybírat můžete ze stojanů na jednotlivé lahve nebo z regálů, které jich pojmou až 12. Tyto elegantní doplňky, které jsou pro skladování vína ideální, stojí od 950 Kč výše.

Další kapitolou je samotné servírování vína. Víno můžete nalévat z tzv. dekantovací karafy, která víno filtruje a provzdušňuje. Díky tomu je zážitek o mnoho intenzivnější. Zvlášť v létě přijdou vhod i chladiče na víno nebo chladící límce. Ty udrží láhve vychlazené na několik hodin. Máte-li problém s naléváním vína, určitě si pořiďte nálevku. Díky takovému pomocníkovi je nalévání vína snadné, profesionální a bez rizika ukápnutí. Nálevky jsou dostupné od 400 Kč. A v případě nedopité láhve oceníte i designové zátky.


Doplňky k podávání vína jsou skvělým dárkem. Pokud se chystáte k někomu na návštěvu, kvalitním vínem a krásnou karafou určitě nešlápnete vedle. Ceny karaf se pohybují okolo 2 000 Kč. Všechny doplňky k vínu na www.blomus.cz se vyznačují použitím špičkových materiálů, vysokou kvalitou, dlouhou životností a moderním designem. Firma sídlí v Německu, u nás si zboží můžete prohlédnout a objednat právě na webových stránkách nebo navštivte showroom Concept Store Karlín v Praze. Tam najdete mnohem více – celé kuchyně, sedací soupravy, osvětlení atd.

{phocagallery view=category|categoryid=1593|limitstart=0|limitcount=0}