Loading color scheme

Revoluční přípravek v péči o pleť, vlasy a nehty – Viaderm

{phocagallery view=category|categoryid=443|imageid=1319|float=left}Nutrikosmetika Viaderm představuje revoluční řešení problémů spojených s padáním a nízkou kvalitou vlasů, předčasným stárnutím kůže a lámavostí nehtů, které pochází z jejich nedostatečné výživy, negativního vlivu prostředí, přemíry stresu a špatné životosprávy. Unikátní aktivní látky obsažené ve Viadermu působí uvnitř organismu, kde vyživují hlubší vrstvy kůže. Odtud získávají nezbytné živiny vlasové kořínky, vrchní vrstvy kůže a nehty. Proto Viaderm působí na rozdíl od běžné kosmetiky efektivněji a také déle.

Viaderm je k dostání ve dvou různých variantách, každá z nich působí trochu jinak na specifické problémy. Viaderm Complete je unikátní nutrikosmetický výrobek pečující o tři oblasti krásy – vlasy, pleť a nehty. Pozitivně působí na růst, objem a vitalitu vlasů. Pomáhá zpomalit proces jejich šedivění. Také působí proti stárnutí pleti, pozitivně ovlivňuje její zpevnění, hydrataci a zpomalení tvorby vrásek. Dále podporuje pevnost nehtů. Viaderm Complete je rovněž vhodný i pro muže, kteří trpí vypadáváním vlasů nebo hledají komplexní péči pro zachování mladistvého vzhledu.

Viaderm Skin Beauty je specialista v péči o krásu pokožky. Díky svému složení obohacenému o olej z pupalky dvouleté, představuje vysoce efektivní produkt proti stárnutí pokožky celého těla. Viaderm Skin Beauty udržuje pokožku vždy hydratovanou, pevnou a také vyhlazuje vrásky a zabraňuje jejich další tvorbě. Je vhodný pro všechny ženy, ale i muže, kteří hledají komplexní péči o pleť jako doplněk ke standardní kosmetické rutině. Je také vyvinutý pro osoby s atopickým ekzémem.

Jednou z hlavních složek nutrikosmetiky Viaderm je pupalkový olej. Pupalkový olej podporuje pružnost kůže, udržuje ji dlouhodobě hydratovanou, svěží a vyhlazuje ji. A také zmírňuje její podráždění. Další důležitou složkou Viadermu je křemík – minerál, nezbytný pro syntézu kolagenu, který zajišťuje pevnost pokožky. Kyselina hyaluronová, která je také ve Viadermu Skin Beauty obsažena, se vyznačuje vysokou mírou schopnosti udržet vlhkost v pokožce, čímž přispívá nejen k samotné hydrataci, ale také ke zvýšení celkové pevnosti pokožky. Poslední důležitou složkou je koenzym Q10, sloučenina podobná vitaminům, která je obsažená ve většině lidských buněk. Hladina koenzymu Q10 se v kůži snižuje s věkem a po vystavení kůže UV záření, proto je třeba její hladinu zvyšovat.

MUDr. Lucia Mansfeldová, dermatoložka z kliniky Program H plus, říká: „Množství kyseliny hyaluronové v kůži člověka s věkem klesá, což má za následek sníženou hydrataci a tvorbu vrásek. V prevenci stárnutí kůže se doporučuje kromě důsledné ochrany před UV zářením také užívání anebo místní aplikace látek s antioxidačním účinkem, které vychytávají volné radikály poškozující kožní buňky. Za významné antioxidanty se považuje koenzym Q 10 a nenasycená kyselina linolenová obsažena v pupalkovém oleji. Pravidelným užíváním anebo místní aplikací těchto látek lze zlepšit kvalitu kůže a předejít předčasným degenerativním procesům.

Pokud se nejedná o závažnější příčinu např. onemocnění štítné žlázy nebo anémii, je vypadávání vlasů a lámavost nehtů nejčastěji způsobena nedostatkem nutričních faktorů. K těmto obtížím často dochází sezónně na jaře a na podzim, v období těhotenství a kojení nebo po dlouhodobém horečnatém onemocnění či stresu. Při léčbě je důležitý zvýšený příjem sirných aminokyselin hlavně methioninu, vitamínů s antioxidačním účinkem a doplnění zinku, křemíku a mědi. Mnohé studie prokázaly, že tyto látky nejenom podporují růst vlasů a nehtů, ale i významně zlepšují jejich kvalitu. Pozitivní efekt terapie můžeme očekávat asi po měsíci užívání, které by mělo trvat minimálně 2-3 měsíce."

{phocagallery view=category|categoryid=443|limitstart=0|limitcount=0}