Loading color scheme

Nadělte svým blízkým mužům vánoční radost v podobě kvalitních výrobků značky Wittchen

WittchenczPNSK-KOEN-TAKA-KOLEKCE-OFFICE-LEATHER-4009-K-PSEK-1559-K-PENENKA-2445-K Nechte svého muže, syna, bratra, tatínka, dědečka či kamaráda letos pod vánočním stromkem rozbalit dárek, který jej potěší na dlouhou dobu. Věnujte mu kvalitu jménem Wittchen. Za tímto předním výrobcem koženého zboží a doplňků stojí třicet let tradice a zkušeností s módou, která se neokouká. Ve čtyřech obchodech a e-shopu Wittchen objevíte kabelky, peněženky, pásky, rukavice, šátky, deštníky, ale i obuv či oblečení. Dopřejte mužům ve své rodině či mezi přáteli luxusní dárek, který jej bude dlouho těšit.

Černá kosmetická taška z kolekce Italy
Praktická toaletní taška vyrobená z přírodní kůže. Vnitřek má kapsu na zip. Taštička je vybavena pohodlným řemínkem pro snadnou manipulaci. Model má ozdobu ve tvaru erbu Wittchen vyraženého v kůži.

Hnědý pánský opasek s přezkou
Kožený opasek v černé nebo hnědé barvě je určen pro muže, kteří mají rádi klasický styl. Čtyři centimetry široký pásek je podélně prošitý, kůže je doplněna přezkou ve stříbrném odstínu. 

Taška z kolekce Office Leather
Taška do města je opatřená pevným popruhem, který zdůrazňuje jedinečný charakter tohoto doplňku. Do stylové a praktické tašky se vejdou všechny potřebné drobnosti. Je nezbytností v pánském šatníku. 

Hedvábná kravata
Pánská kravata vyrobená ze stoprocentního hedvábí, které dokonale zdůrazňuje klasický pánský styl. Tato kombinace nejkvalitnějších materiálů s módním vzorem je velmi elegantní.

Pánská peněženka z kolekce Roma
Středně velká pánská peněženka ručně vyrobená z přírodní kůže, pečlivě upravená a dokonale zakončená. Klasický vzhled této peněženky je základním doplňkem každého gentlemana. 

Pouzdro na kreditní karty z kolekce Arizona
Pouzdro na kreditní karty je ručně vyrobené z přírodní kůže, do níž je vsazen erb značky Wittchen. Stylové, ale hlavně velmi praktické. 

Elegantní kapesní placatka z kolekce Arizona
Placatka pokrytá odolnou telecí kůží s jemným leskem je symbolem vkusu a výjimečné kvality. Kapesní placatka je opatřena víčkem připevněným na rukojeti. 

Každý z produktů je elegantně zabalený a připravený na darování. Nadělte kvalitu, řemeslnou zručnost a stylový vzhled značky Wittchen!