Loading color scheme

Darujte k Vánocům zážitky a radostně strávený čas! Dopřejte svým blízkým pobyt na Dolní Moravě

Dolni-Morava---darkove-poukazy-4 Vybrat ty správné vánoční dárky, které opravdu potěší, není vůbec snadné. Proč letos své blízké místo balíčků neobdarujete zážitkem, z kterého se budou moci dlouho těšit? Místo obcházení přeplněných obchodů si poukaz připravte sami přímo ve svém telefonu či u počítače a můžete se začít těšit na radostné a zábavné zážitky, které si obdarovaní přivezou z pobytu v horském resortu Dolní Morava.

Nákup tohoto vánočního dárku je opravdu snadný. Zvolte si z nabídky doporučených a nejprodávanější wellness pobytů, vylaďte si pobyt na míru nebo si vyberte pobyt v nominální hodnotě. Pak už si jen stačí navolit podobu poukazu z několika krásných šablon a vyplnit pár údajů. Během tří minut je hotovo.

A na co se vaši blízcí mohou těšit? Čeká je pobyt ve čtyřhvězdičkovém Wellness hotelu Vista, který se pyšní skvěle vybaveným wellness a saunovým světem, v němž návštěvníci brzy zapomenou na každodenní starosti a dopřejí si čas jen pro sebe a své tělo. Saunové rituály, masáže, bylinné koupele, wellness pro děti, kosmetika, fitness a kardio, celá řada animačních programů či bazén, brouzdaliště a vířivka se postarají o dokonalý odpočinek a nabití novou energií. Poděkujte svým milým za celoroční starost a péči tím, že jim dopřejete nerušený čas na relaxaci!

Darujte radost, pohodu a dobrodružství a vyberte poukaz na výjimečný pobyt během chvilky a v pohodě. Nechte své blízké těšit se na zážitky z pobytu ve Wellness hotelu Vista na Dolní Moravě!