Loading color scheme

3 + 5 dárků pro něj i pro ni – praktické doplňky

{phocagallery view=category|categoryid=2329|imageid=7854|float=left}Proč jsou doplňky ideálními dárky? Protože doplňky jsou věci čistě pro radost. Sice je nepotřebujete nutně, ale je tak pěkné je mít! Zvlášť když jsou to praktické kousky, které skutečně využijete. Udělali jsme proto výběr těch nejlepších doplňků z pratelného papíru Uashmama. Tři tipy pro muže, pět tipů pro ženy – protože vybrat dárek pro ně je vždycky o něco těžší :-)

3 x dárek pro muže

Ideálním dárkem pro muže je elegantní a stylové pouzdro na laptop. Zvenku je pratelný papír, uvnitř bavlna a měkké polstrování. Zvenku jsou navíc další kapsy, takže pouzdro poslouží i jako praktická taška do ruky. V nabídce v kašmírové, tmavě hnědé a černé.
Rozměry: 33 x 26,5 x 2 cm (na laptop 13“)

Srší vaše drahá polovička nápady na všechny strany? Pořiďte mu praktický a stylový zápisník z pratelného papíru, aby už žádný nápad nebyl zapomenut. Vnitřek je vyměnitelný, takže to není dárek na jednu sezónu. V nabídce mnoho barev, takže můžete vybrat jeden i pro sebe.
Rozměry: 13,5 x 17 x 2

Je pravda, že muži si na různá pouzdra a kapsičky nepotrpí tolik jako ženy, ale krásnou klíčenkou na zip jim radost jistě uděláte. Je vybavena praktickým koženým poutkem na uchycení klíčů a zapínání je na zip.
Rozměry: 13,5 x 5 x 5 cm


5 x dárek pro ženu

Znáte lepší dárek pro ženu než je krásná a praktická kosmetická brašnička? Tahle z pratelného papíru je navíc lehká a skladná. V nabídce jsou tři velikosti, takže je možné je darovat jako sadu nebo prostě vybrat tu správnou velikost podle toho, kolik kosmetiky s sebou obdarovaná nosí.
Rozměry: 15 x 7,5 x 9,5 cm

Opravdovou lahůdkou je tato elegantní kabelka neobvyklého tvaru, kterou ocení milovnice originálních kousků. Je z limitované edice a jde o skutečně propracovaný kousek. Celý vršek je na zip, takže je vše krásně přístupné. Detaily jsou z kůže a popruh je odpínatelný. Skvělá i jako kosmetický kufřík.
Rozměry: 16 x 13 x 16 cm

Peněženka, která může být i malým psaníčkem na formální příležitost? Taková je tato peněženka z pratelného papíru. Má klasický a maximálně funkční design, ale díky metalické úpravě působí luxusně. A hlavně, vedle peněz a dokladů se do ní schová i mobilní telefon.
Rozměry: 19 x 11 cm

Ať už na tužky nebo na make-up, malý penálek na zip se neztratí v kabelce žádné ženy. V nabídce je v devíti různých barvách, takže není problém vybrat ten správný k jakékoli kabelce.
Rozměry: 16,5 x 5 cm

Praktickým kouskem pro radost je stylový obal na tablet, který je i malou taštičkou do ruky. Je vyroben z velmi pevného pratelného papíru s výraznou strukturou. Zapínání je pomocí koženého pásku na patentku. Ve stejném stylu je možné pořídit i obal na mobilní telefon.
Rozměry: 22 x 31 cm (obal na tablet)
Rozměry: 10 x 15 cm (obal na telefon)

{phocagallery view=category|categoryid=2329|limitstart=0|limitcount=0}