Loading color scheme

Zápisník Traveler´s Notebook a nové doplňky: vánoční dárek, který se obdarovanému přizpůsobí

{phocagallery view=category|categoryid=2285|imageid=7646|float=left}Pod názvem Traveler´s Notebook se skrývají kožené zápisníky původem z Japonska. Nejste si jistí, jestli darovat módní doplněk, skicák nebo diář? A co třeba vše dohromady? A pokud už Traveler´s Notebook má, můžete vybrat s desítek ladících doplňků.

Zápisníky Traveler´s Notebook mohou mít díky široké škále doplňků i mnoho funkcí. Každý si je může přizpůsobit podle vlastních představ a plánů. Jejich ikonické kožené desky jsou navíc poznávacím znamením pro stylové ženy i muže. K sehnání jsou na českém e-shopu s psacími potřebami a papírnickým sortimentem PenShop.cz. Kromě toho, že obdarovanému poslouží třeba až nadosmrti, si ho může přizpůsobit podle sebe – takže třeba pokud diář letos už má, bude pouze zápisníkem a diářem se stane až v dalším roce.

Doplňky k zápisníku jsou v souladu s japonskou precizností opravdu vychytané. Do desek lze vložit nejrůznější náplně: čistě bílé, linkované nebo třeba čtverečkované sešity (na penshop.cz od 110,- Kč). Anebo diáře – nedatované, týdenní či měsíční (na penshop.cz od 220,- Kč). Protože náplně lze každoročně dokupovat a zakládat nové, může posloužit i jako nesmrtelný diář. K zakládání dalších náplní slouží napojovací gumičky (na penshop.cz za 125,- Kč). Zápisník lze zkrátka přizpůsobit mnoha potřebám. V nabídce jsou i všelijaké kapsy, spony na dokumenty a další vychytávky, díky kterým není žádný zápisník stejný a všechny odpovídají zájmům a duši svého vlastníka.

K zápisníkům je možné pořídit i psací potřeby: mosazná kuličková pera (na penshop.cz od 699,- Kč), tužky (například hnědou za 650,- Kč) nebo mosazné pravítko za 440,- Kč.

Kromě univerzálního využití Traveler´s Notebook pyšní unisex lookem. Stylové zápisníky se hodí pro všechny stylové ženy i muže. A pokud už kožené desky vlastní, určitě ocení rozšiřující doplňky.

{phocagallery view=category|categoryid=2285|limitstart=0|limitcount=0}