Loading color scheme

Jak si s penShop.cz usnadnit balení dárků a mít je krásnější než loni

{phocagallery view=category|categoryid=1829|imageid=6006|float=left}V dnešní uspěchané době končí čím dál více dárků v obyčejné dárkové taštičce bez špetky originality. A to je veliká škoda. Daleko více obdarovaného pod stromečkem potěšíte dárkem, na jehož balení jste si dali záležet. Ovšem ani originální balení dárků vám nemusí zabrat spoustu času a práce. Stačí mít ty správné pomůcky a krásně zabalený dárek, přání nebo jmenovku vytvoříte za pár okamžiků. PenShop.cz, největší prodejce psacích potřeb v České republice, nabízí vychytávky jako dekorační rollery, kreativní sady nebo metalické pastelky a popisovače.

Krásné efekty na přáníčkách, jmenovkách i balíčcích vytvoříte pomocí dekoračního rolleru. Páska má vyměnitelnou náplň a docílíte s ní přesné aplikace. Vybrat si můžete ze šesti veselých motivů. Na penShop.cz stojí dekorační roller 103 Kč.

Nalepit drobné detaily na dárek je někdy o nervy. Upatlané ruce, nepřesná aplikace… Všechny tyto trable elegantně vyřeší lepicí roller, který na papíru vytvoří tenký proužek. Skvěle se hodí i na obálky. Na penShop.cz ho seženete od 54 Kč.

Balení dárků a výrobu přáníček si skvěle užijete s šikovnou kreativní sadou Caran d'Ache Metallic. Obsahuje 10 černých kartiček s vánočními motivy k vybarvení, 12 obálek a metalické psací potřeby. Na penShop.cz koupíte za 940 Kč.

Slavnostní příležitosti si žádají třpytky a metalické odlesky. Na penShop.cz si můžete vybrat z mnoha barev metalických pastelek Caran d'Ache (94 Kč). Pokud dáváte přednost uměleckým popisovačům, vyzkoušejte zlatý nebo stříbrný od Faber-Castell (71 Kč).

{phocagallery view=category|categoryid=1829|limitstart=0|limitcount=0}