Loading color scheme

Vánoční nabídka módní značky s.Oliver: hodinky či parfém?

{phocagallery view=category|categoryid=1403|imageid=4369|float=left}A je to tady, opět po roce ... Přestože se shonu a shánění na poslední chvíli podaří o Vánocích málokomu zcela vyhnout, tyto svátky by měly být, jak všichni dobře víme, především o radosti, klidu a rodinné pohodě. Chcete-li svým blízkým udělat radost a zároveň se vyhnout přeplněným nákupním centrům, je dobré se na vánoční nadílku připravit v předstihu. Co byste řekli třeba na parfém nebo hodinky? Tyto i další dobré tipy nabízejí prodejny německé módní a lifestylové značky s.Oliver. Kromě tradiční nabídky dámských a pánských kolekcí tak můžete vybírat z doplňků včetně kvalitních parfémů a hodinek. V nabídce je zcela nová dámská a pánská vůně s.Oliver SOULMATE či silikonové hodinky v osmnácti odstínech.

Novou vůni s.Oliver SOULMATE charakterizuje individualita a radost ze života
Nosným tématem letošní novinky mezi parfémy značky s.Oliver je spříznění dvou duší, kdy člověk přesně ví, co si ten druhý myslí, nebo co očekává, tedy o dokonalém vzájemném porozumění bez jakéhokoli vysvětlování a žádostí. Tato vůně je o blízkém vztahu, hlubokém souznění. Flakony harmonických vůni mají jednoduché a čisté provedení.

s.Oliver SOULMATE dámská
Jako první vás u dámské toaletní vody SOULMATE osloví vůně mandarinek a červených bobulí. Srdcem je čerstvá kytice uvázaná z frézií, vanilkově vonícího otočníku (heliotrop) či pivoněk. Základ vychází ze specifické a teplé vůně tonkových bobů, kterou doplňuje smyslné pižmo s jemností bavlny.
V prodeji EDT 30 ml za 499,- Kč

s.Oliver SOULMATE pánská
Stylová kořeněná vůně s kontrastem svěžesti a smyslnosti. Hlavní tóny patří šafránu a mandarinkám, které umocňuje bílý pepř. Srdce vychází z muškátového oříšku, tonkových bobů a levandule. Parfém je teplý, zaoblený doteky zemité ambry a byliny pačule.
V prodeji EDT 30 ml za 499,- Kč

Kromě této novinky lze vybírat i z tradičních parfémů s.Oliver Classic. Dámská vůně je živá, veselá, temperamentní, s výraznými rysy bergamotu, limetky a červeného jablka. Srdce je založené na květinách a jemném pižmu. Tento bohatý základ pak jemně okořeňuje santálové dřevo. U pánské verze hrají prim vůně červené papriky, bazalky, bergamotu a kardamomu. Mužskost podtrhuje špetka cedrového dřeva a šalvěje. Nízké tóny patří pižmu, ambře a santálovému dřevu. Cena dámské i pánské toaletní vody s rozprašovačem (30 ml) je 449,- Kč.

Dámské a unisexové hodinky se silikonovým páskem
Alternativou k toaletním vodám mohou být moderní a svěží hodinky se silikonovým páskem. Silikon je na rozdíl od často používaného plastu lépe přilnavý i udržovatelný. Sportovně elegantní ciferník má čistý a jednoduchý design, kombinuje v sobě průhledné prvky, odstíny bílé a stříbrné. Tělo hodinek sestává z nerez oceli v kombinaci s plastem. Hodinky jsou voděodolné (5 ATM water resistant). K výběru je 18 úžasných barev skrze celou paletu (klidné i odvážné odstíny) a dvě provedení ciferníku. Cena většiny druhů je 999,- Kč. Černé a bílé provedení se třpytivým ciferníkem pořídíte za 1.399,- Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1403|limitstart=0|limitcount=0}