Loading color scheme

Měsíc v elitním fitness klubu jako originální vánoční dárek

{phocagallery view=category|categoryid=1342|imageid=4132|float=left}Chcete-li udělat radost nejen sobě, ale svým blízkým, zapřemýšlejte nad životní rovnováhou, relaxací a sportem. 

Využijte mimořádné předvánoční nabídky umožnit někomu ze svých blízkých ty nejlepší podmínky pro péči o sebe. K jakémukoli aktuálně zakoupenému členství v Balance Clubu Brumlovka získáte nyní volný vstup pro jednoho z vašich blízkých na celý měsíc.

Spojení prostorné fitness a cardio zóny v Balance Clubu s velkým plaveckým bazénem a třemi sály na skupinové cvičení zaručuje, že členové mají vše pro perfektní kondici pod jednou střechou.

Nabídka vedených lekcí je mimořádně široká. Vybírat můžete z hodin zaměřených na formování problematických partií (Piloxing, Balance Core, Pump It, TRX, Body Styling, Bosu, P-Class, Kickbox), cvičení směřující k uvolnění a posílení hlubokého kosterního svalstva (Pilates, Naam, Vyniasa, Hatha a Gravid jóga) či choreografické a taneční styly (MTV Dance, Zumba, Flowin). Nechybí specializovaný sál na spinning a další možnosti nabízí již zmíněný bazén s lekcemi aqua aerobiku, aqua zumby, aqua fitu a unikátním hydrobike.

Mimořádně vybavená je i relaxační zóna. Najdete zde vířivku, sauny, páru, tepidárium, Kneippovu lázeň, masáže, solárium a na střeše klubu terasu s japonskou saunou. Pro své členy klub pravidelně organizuje další aktivity jako je večerní plavání, bruslení, golfové túry, tenisové turnaje a další.

Zvýhodněné členství je v prodeji od 1. prosince v Prodejním a informačním centru Balance Clubu Brumlovka.

{phocagallery view=category|categoryid=1342|limitstart=0|limitcount=0}