Loading color scheme

Tipy na vánoční dárky z obchodu Jam Store

 

LeSportsac_Joyrich-150 V obchodě Jam Store, v Praze v Rybné ulici č. 2, najdete nepřeberné množství stylových dárků pro vaše blízké. Obchod Jam Store sází na to, že je jeho celý sortiment v hravém a optimistickém duchu. Také proto z něj nikdy neodejdete s prázdnou!

 


V obchodě Jam Store je například k dostání nejširší sortiment legendárních amerických kabelek LeSportsac v České republice. Najdete zde dnes již klasické modely, ale také limitované návrhářské edice a praktické doplňky. Výběr je aktuálně například z kolekce Joyrich, která se vyznačuje hravými luxusními detaily jako je potisk zlatých řetězů, hravé zvířecí potisky, lesklý prošívaný materiál a výrazná pink růžová.


Dalším originálním dárkem bude designová láhev na vodu Bobble, která funguje na principu uhlíkového filtru. Čistí vodu, je plnitelná a tím pádem i šetrná k životnímu Happy_Socks-150 prostředí. Je ideální pro všechny, kteří mají rádi čerstvou vodu stále u sebe. K dostání je v několika velikostech a trendy barevných provedeních.
Skvělým vánočním dárkem, který potěší jistě každého, budou Happy Socks – designové ponožky a punčochy švédské značky, vhodné pro každou příležitost. Výběr je z mnoha vzorů a barev, ale i z jednobarevných klasických stylů.


Aktuálně v Jam Store dostanou zákazníci při nákupu nad 3.000,- stylovou 3 zips tašku zdarma a při nákupu nad 5.000,- skvělou kabelku Kasey zdarma.