Loading color scheme

Darujte svým blízkým zdraví

{phocagallery view=category|categoryid=235|imageid=761|float=left}Váháte, jakým vánočním dárkem potěšit partnera, partnerku, rodiče či přátele? Ne náhodou nejčastěji opakovaným přáním bývá, abychom se na Vánoce zase za rok všichni ve zdraví sešli... Zaručeným tipem jsou proto produkty společnosti Walmark prospívající zdraví a optimální kondici celého těla. Nyní navíc s atraktivním dárkem v každém vánočním balení!

Dárek pro ženy

Viaderm Complete
Každá žena se s radostí nechá hýčkat prvotřídní péčí. Doplněk stravy Viaderm Complete obsahuje ověřené aktivní látky s maximálním účinkem zvyšujícím kvalitu vlasů, kůže a nehtů.
Methionin, biotin a křemík pomáhají zlepšit objem vlasů, jejich sílu a pružnost a společně přispívají k omezení vypadávání vlasů, podporují jejich opětovný růst. Výtažek z pupalkového oleje, křemík, niacin a zinek chrání buňky proti stárnutí, podporují pružnost kůže, hydrataci a redukují vrásky. Měď a methionin jsou nezbytné pro tvorbu nehtů a jejich pevnost a odolnost. Součástí Viadermu Complete jsou také vitaminy A a E, důležité antioxidanty chránící organismus proti volným radikálům a stárnutí buněk. Díky tomuto jedinečnému složení jsou vlasy lesklejší a bohatší, nehty pevnější a pleť hydratovaná a pružná. Viaderm Complete působí na rozdíl od kosmetiky uvnitř organizmu, v hlubokých dermálních vrstvách a jeho účinek je díky tomu viditelnější a dlouhodobější. Viaderm Complete ve vánočním balení obsahuje navíc speciální vlasové tonikum jako dárek.

Orientační cena v lékárně 392 Kč včetně DPH. Balení: 60 tobolek + vlasové tonikum.

Dárek pro muže

Prostenal s Perfect Complexem
Ověřeným trumfem v komplexní péči o prostatu je doplněk stravy Prostenal. Blahodárný účinek na prostatu a správnou funkci močového a pohlavního ústrojí, potvrzený 95 % zákazníků, přináší osvědčená kombinace tří účinných přírodních látek, které působí v prostatické tkáni. Extrakt z rostliny saw palmetta efektivně blokuje tvorbu hormonu, který přispívá ke zbytnění prostaty, zároveň dodává vitamíny a minerály prospívající celému urogenitálnímu traktu. Všestranné účinky na prostatu má i dobře známá kopřiva dvoudomá. Složení doplňuje karotenoid lykopen, antioxidant, který snižuje vlivy škodlivin podílejících se na vzniku civilizačních chorob i předčasném stárnutí. K dosažení příznivého účinku stačí užívat 1 – 2 tobolky denně, nejlépe pravidelně a dlouhodobě.
Speciální vánoční balení Prostenal s PERFECT COMPLEXEM obsahuje 80+40 tobolek, tedy 40 dní užívání zdarma, a exkluzivní LED svítilnu jako dárek.

Orientační cena v lékárně 619 Kč včetně DPH. Balení: 80 + 40 tobolek ZDARMA + LED svítilna.

Dárek pro oba

GinkoPrim Max
Lepší paměť, koncentraci, intelektuální výkonnost a prokrvení končetin přináší doplněk stravy GinkoPrim MAX, který obsahuje 60 mg extraktu z mýtického stromu Ginkgo biloba. Extrakt z Ginkgo biloby pomáhá zachovávat správný krevní oběh v těle a mozku, proudící krev pak přináší pocity tepla do rukou a nohou. Ginko má také příznivé antioxidační účinky a přispívá ke zpomalení procesu stárnutí. GinkoPrim Max obsahuje kromě zázračné přírodní ginkgo biloby také dobře známé magnesium, které zvyšuje odolnost organizmu, posiluje imunitu, příznivě působí na nervový systém a svalové funkce, včetně srdečního svalu.
Dárkové vánoční balení obsahuje 80+40 tablet, tedy 40 dní užívání zdarma, a navíc hřejivý termofor. Praktický termofor s pleteným návlekem a motivem ginka poskytne příjemné teplo pro klidnou relaxaci či zahřátí prochladlých končetin.

{phocagallery view=category|categoryid=235|limitstart=0|limitcount=0}